Live BITCOIN TRADEN tegen Euro’s op Bitvavo!

laatste update: 03-2023


Live BITCOIN TRADEN tegen Euro’s op Bitvavo!

In deze serie gaan we jullie van a tot z laten zien hoe wij spot traden op Bitvavo.
We gaan letterlijk alles laten zien, entry’s plaatsen, entry’s die gevuld worden, het managen van de posities, hoe en waar we winst nemen. Kortom het hele plaatje.

Official partners:
🏆 BYBIT (tot $4000 Bonus):
🏆 Bitvavo (€1000 gratis handelskosten*):

___________________________________________________________________

Content:
🔶Altcoin Serie:
🔶Copytrading Serie:
🔶Earnings Serie:
🔶Aan Tafel met Doopiecash:

Check hier onze Trading Leerprogramma’s :
🔶(Gratis) Cursus:
🔶Swingtraden:
🔶Daytraden:
🔶Platinum club:

Social Media:
🔶Youtube:
🔶Twitter: @Doopiecash
🔶 Instagram: @Doopiecash
🔶 Discord:
🔶 Facebook:

___________________________________________________________________

*Geldig voor de eerste 7 dagen na aanmelding

Disclaimer: Denk goed na alvorens je een investering maakt en investeer nooit meer dan je zou kunnen missen. Wij van DoopieCash geven geen financieel advies en zijn niet verantwoordelijk voor financieel verlies. De content die wij aanbieden heeft louter een amuserende en educatieve waarde. Er kunnen geen rechten worden onttrokken aan de acties en giveaways. Tevens behoudt DoopieCash de mogelijkheid om op ieder moment de voorwaarden te kunnen aanpassen.

#Bitvavo #traden #Doopiecash

30 gedachten over “Live BITCOIN TRADEN tegen Euro’s op Bitvavo!”

 1. mijn wereld.. tis me vaak gezegd dat wat ik deed geen traden is, zo op bitvavo…. Maar tis leuk dat jullie het even meenemen…

 2. Vraagje: jullie zeggen altijd dat je moet weten (voor opening van een positie) waar ga je uitstappen en waar ga je winst nemen; waarom hebben jullie dat hier niet gedaan? Tweede vraag: waarom limiet en geen stop limit order? Bedankt

 3. Kun je in Bitvavo de analyse ook opslaan? Als ik de kleuren aanpas en de grafiek afsluit zijn de volgende keer alle instellingen weer weg.

 4. Weer een hele goeie boys, ik ga ook zeker meedoen op Bitvavo, enkel, ik ben er zeker van dat die mooie oranje lijnen de volgende keer dat jullie opstarten, verdwenen zijn!!! WIE heeft er aan m'n chart gezeten? Bitvavo!

 5. Ik trade eigenlijk nooit ik blijf gewoon kopen al vanaf mijn 18de eerst met 1000€ ben nu al 27 en hou het de rest van mn leven vast vooral het dividend gaat nu lekker oplopen maar jullie zijn wel echte pros toppers zijn jullie

 6. Ik vind het wel leuk om te zien dat je het allemaal in het Nederlands kan doen en in euro's, ook niet onhandig. Wat ik wel in mijn achterkamer voel is dat dit ook op Bybit kan, waar (denk ik) velen onder ons nu reeds al een account hebben. Ik vraag me daarom af wat de meerwaarde van Bitvavo zou zijn om de moeite te nemen daar ook een account aan te maken. Een oproepje daarom aan anderen hier, hoe staan jullie erin en hebben jullie dit proces wel opgezet?

 7. Tip. Je kunt bij het plaatsen van orders op Bitvavo ook de "post only" optie aanvinken (onder Advanced). Je orders worden dan zichtbaar in het orderboek en dan ben je minder kwijt aan trading fees.

 8. Dit is weer mooie inhoudelijke content, lekker transparant en simpel uitgelegd. Geeft denk ik voor een hoop Nederlandse (crypto) beleggers een hoop duidelijkheid. Bedankt Team Doopie

 9. vraagje: ik zie dat jullie redelijk snel gebruik maken van de advancedmode van Bitvavo, ik snap dat omdat je dan de trendlines kan zien en de price-action levels. Als ik indicators wil toevoegen gaat dat eerst goed maar op enig moment komt het menu van indicators niet meer op. Pas als ik de browser sluit en opnieuw open werkt het weer (even). Herkennen jullie dat?

 10. Heb je met Spot traden met Ethereum doorgaans niet meer rendement ivm grotere bewegingen?

 11. Ik zie dat jullie de chart kunnen opslaan. Wat ik ook probeer, bij mij lukt dat niet. Ik kan er geen naam aangeven.
  Moet je je eerst ergens aanmelden?

 12. Heerlijk dit jongens, leuke serie! Ga zo door! Jullie video's zijn altijd leerzaam, Top!
  Voor de mensen die nog twijfels hebben over een cursus swing of daytraden van Doopiecash? Ik zeg meteen doen! Heb zelf een cursus swingtraden gevolgd. Erg leerzaam en alles wordt stap voor stap op een duidelijke manier uitgelegd.

 13. Hey, wat geinig dit. Ik ben blij dat ik jullie heb gevonden. Lekker nuchter, lekker duidelijk, geen blabla, gewoon zoals het is. Top mannen!

 14. Bitvavo is echt een kut platform had toevallig vorige maand m'n account verwijderd

 15. Ik heb veel gemaakt van vorige week, alleen een visie op het effectieve signaal verzekerde me van de omzet, allemaal dankzij mevrouw sonia, haar handelsstrategieën zijn van topklasse

 16. Een vraagje moet ik mijn euro omzetten in USDC? Wat is het voordeel en nadeel tussen deze 2 als ik mijn geld wilt stationeren die gepekt is met jammer genoeg de dollar.

Reacties zijn gesloten.