Liquiditeit bitcoin zakt in | Do Kwon opgepakt! | Crypto nieuws vandaag | #846

laatste update: 05-2023


Bitcoin ervaart de laagste liquiditeit sinds ruim 10 maanden, welke impact heeft dit? Do Kwon, de man die voor een verlies van 40 miljard zorgde in de cryptosector is eindelijk opgepakt. Dit en meer in de video van Axel! Abonneer voor het laatste bitcoin nieuws en de koers:

00:00 Intro
00:33 Liquiditeit bitcoin zakt in; laagste punt in 10 maanden
04:00 Grote problemen bij Binance: Opnames én spot handel liggen stil
07:28 Do Kwon opgepakt in Montenegro
09:40 Stand van zaken FTX en SBF
13:00 Shiba Inu burnrate knalt 9000% omhoog
15:17 Koerrrsen koerrrsen!
19:53 Outro

—–
Meer van BLOX?
✅ Koop crypto:
✅ Cryptonieuws:
✅ Facebook:
✅ Telegram:
✅ Twitter:
✅ Instagram:
✅ Abonneer youtube:
✅ Nieuwsbrief:

Disclaimer: De informatie in deze video is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrency’s. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Welkom op het YouTube kanaal van BLOX. Hier vertelt Axel van den Bogaard je alles over de bitcoin koers en bitcoin nieuws, we bespreken de ethereum koers, vertellen je alles over Ripple nieuws en nemen met je door hoe de litecoin ervoor staat. Uiteraard bespreken we al het cryptocurrency nieuws dat er is, we laten zien hoe je een cryptocurrency kunt kopen en bespreken de mogelijkheden rondom een wallet voor je bitcoins of andere crypto’s. Je kunt ook tutorials vinden rondom de aanschaf van cryptogeld.

We nemen je dagelijks mee in de koers van alle cryptocurrency, de koers van bitcoin, de koers van litecoin, de koers van ripple en nog veel meer.

Abonneer je nu op ons kanaal en zorg dat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws dat BLOX je te bieden heeft!
#BLOX #bitcoin #cryptocurrency #cardano #doge

8 gedachten over “Liquiditeit bitcoin zakt in | Do Kwon opgepakt! | Crypto nieuws vandaag | #846”

  1. Zouden jullie eens uit willen zoeken hoe het is met WIE er allemaal the Bitcoin blockchain beheren (in procenten) en überhaupt aan het protocol werken? Ook hoor ik niets meer over miners? Oud verhaal misschien, maar zeker niet onbelangrijk. Hier word helemaal niet meer over gepraat.

  2. Bedankt maar weer, fijn weekend allemaal en tot volgende week!!
    💯👍😉

  3. Bedankt voor de updates. Er gebeurt zoveel in de markt dat het werkelijk alle kanten op kan, gezien de positieve en negatieve krachten. Ik krijg het gevoel dat de autoriteiten (zowel in EU als USA) de messen aan het slijpen zijn omdat ze steeds banger worden voor bankruns in combinatie met de aantrekkingskracht van bitcoin bij gammele banken. Maar ja dat is mijn beperkte inzicht.

  4. Ja,ja Axel bedankt voor je up dat op het Y.T kanaal van BLOX ik wens je nog een hele mooi weekend eerst toost met een glas sekt of pilsje groetjes aan het team !!😀🐕🥂🍻

  5. Super vet!! Bedanktt! Toch een paardingen opgepakt uit deze video die ik bij anderen niet hoorde!! 👍
    (niet dat ik zoveel verschillende crypto-kanalen kijk, 3 ongeveer)

Reacties zijn gesloten.