LIFT-OFF – DIVIDEND INKOMSTEN UPDATE OKTOBER 2022 €44.350 DIVIDEND AANDELEN PORTEFEUILLE BIJ DEGIRO

laatste update: 01-2023


In deze video laat ik je zien hoeveel dividend inkomsten ik had in de maand OKTOBER van mijn aandelen portefeuille bij DEGIRO. Daarnaast neem ik je mee door de portefeuille en vertel ik welke aandelen ik GEKOCHT en VERKOCHT. Mijn beleggingsdoel is het behalen van een inkomen van €1000 per maand uit dividend aandelen.

Ik zou het leuk vinden als je mij volgt op mijn beleggingsavontuur op weg naar financiële onafhankelijkheid.
Dat hoop ik te bereiken door te investeren en te beleggen in dividend aandelen zodat ik er uiteindelijk van kan leven.

De Dividend Tracker die ik gebruik in mijn video’s is hier te downloaden (tegen een kleine vergoeding):

——————-
Je kunt me ook volgen op Instagram:

——————-

Wil je liever bij een andere broker beginnen met beleggen en aandelen kopen dan bij DEGIRO? Probeer dan eens BUX Zero.
Word net als ik belegger met BUX Zero. We krijgen allebei een gratis aandeel zoals Apple, GoPro of Coca-Cola als je je via mijn link aanmeldt.
——————-

Disclaimer:
Beleggen brengt risico’s met zich mee, je kan je inleg verliezen.
Ik ben geen financieel adviseur en de content op dit Youtube kanaal is geen financieel advies.
De informatie en tips in deze video zijn gebaseerd op persoonlijke ervaring en dienen enkel een vermakend karakter. Aan de informatie uit deze video kunnen geen rechten worden ontleend, je blijft altijd verantwoordelijk voor je eigen handelen.

27 gedachten over “LIFT-OFF – DIVIDEND INKOMSTEN UPDATE OKTOBER 2022 €44.350 DIVIDEND AANDELEN PORTEFEUILLE BIJ DEGIRO”

 1. Mooie video weer! Zelf heb ik €66.66 ontvangen in oktober 😎

 2. Misschien is de PDT tracker van de jong beleggen podcast iets voor jou! Ik gebruik hem ook sinds kort!. Kost zon 5 euro per maand maar dan importeer je degiro daarin en dan kan je alles zien! Fantastisch product en dan hoef je niet alles in excel bij te houden😉

 3. Je vult je dollar dividend in als euro in je Excel. Gaat niet helemaal goed niet 😅💱

 4. Leuke video en mooie nieuwe aankoop. Misschien in november nog wat MPW kopen😉

 5. Toffe video! Ik heb ongeveer 15 euro ontvangen aan dividend in oktober. Het is een begin :). Tot volgende maand!

 6. Hoi. Koop je je aandelen puur op dividend rendement of doe je ook onderzoek naar het bedrijf ?

 7. Top video weer, laat die groene procenten maar komen!

 8. Top video man, ik ben afgestapt van dividendbeleggen als specifiek doel, dividendbelasting in België te hoog, ik investeer nu in een dividend etf met acc, dit is ook een handige oplossing👍 jaloers op je portefeuille😀
  En waar is ING, heb ik gemist dat je deze positie hebt verkocht?

 9. Een ad per ong. een minuut gaat me helaas echt te ver. Voor de rest keep up the good work!

 10. Weer een top video! Heb ook 9 van jou aandelen. Mijn dividend in oktober was 43 euro.

 11. Aardige video’s! Het lijkt mij handiger als je maanden gaat vergelijken in verhouding van portefeuille grootte. Zo krijg je een beter overzicht van je rendement.

 12. Goeie video! Hoe heb je de instellingen staan wat betreft de omzetting van euros naar dollars? (handmatig/automatisch)

 13. Leuke video’s altijd om naar te kijken! Zelf ontvang ik ongeveer €100 dividend per jaar. Alhoewel moet ik zeggen dat ik niet specifiek een dividend belegger ben. Mijn doel is wel om een dividend portfolio op te bouwen. Maar om daar te komen beleg ik ook in groeiaandelen, ETF’s en crypto.

 14. He leuke video, ontvang je op al je aandelen uit je portofeuille dividend? En heb je alleen maar dividendaandelen die maandelijks uitkeren? Ik dacht dat de Giro alleen maar dividend aandelen had die eens per kwartaal uitkeerden?

 15. 🤔Welke belasting moet je nog afdragen dan?
  De GIRO verrekend toch zelf de dividendbelasting als dat nodig is?

 16. Hoe doe je je research? Je hebt wel wat "risico" aandelen die niet consistent dividend uitbetalen. Vopak zou ook een goede aandeel zijn aamgezien die al 50% is gezakt

 17. Ik heb in oktober €90,06 ontvangen. Januari begonnen en de beste maand was september met €148,99.

 18. Waarom heb je geinvesteerd in Armour residential reit de cijfers lijken mij niet oke ook de koers is op all time low ? Graag uitleg. Ik snap dat het lekker dividend is elke maand maar toch.

  Ps goeie videos leuk om te volgen

 19. Hey, ik heb besloten om samen met mijn vriendin te gaan beleggen in dividend aandelen. (ikzelf mss ook nog wat in groeiaandelen) Ik volg je al even, en zie een goede vooruitgang in je portfolio. Je dividend tracker geeft goed weer hoe snel de sneeuwbal groter kan worden. Ik kan me haast niet voorstellen wat dit binnen 10 jaar zal worden. Hier in België hebben we jammer genoeg de 30% belasting regel, maar we zijn vrijgesteld tot 800euro per persoon. Normaliter kunnen we dus 1600€ per jaar verdienen in dividend zonder belasting te hoeven betalen erop. Ik heb je aandelen ook eens bekeken en stel me de vraag wat het addertje is bij ZIM…116% payout…dat lijkt me onrealistisch. Hoe denk jij hierover?

 20. Goede video weer! Misschien een leuk idee om te kijken hoeveel dividend ieder aandeel heeft opgeleverd in totaal, per jaar/maand, in verhouding met de waarde van de positie, etc.

 21. Hoi, kan je uitleggen waarom je in AGNC zit en ook bijkoopt? De hoge yield lijkt aantrekkelijk, maar het dividend word systematisch verlaagd. Aandeelprijs daalt al jaren, omzet erg wisselvallig en stijgt ook niet waardoor dividend verder in gevaar komt. Daarnaast worden er veel aandelen uitgegeven… ik ben erg benieuwd hoe je dit bekijkt en of ik hier in iets over het hoofd zie.

 22. Ik mis toch een WP Carey en een Realty income in je portfolio

 23. is er al iets bekend over het dividend dat ZiM volgend jaar zou toekennen?

Reacties zijn gesloten.