LET DEZE WEEK OP DEZE AANDELEN & INFLATIECIJFERS!

laatste update: 12-2023


Deze week gaat weer een hele volatiele week worden voor aandelen. Weer een hoop kwartaalcijfers en dinsdag krijgen we de inflatiecijfers (CPI) uit Amerika!

Link naar de nieuwe Patreon en Discord:

#beleggen
#aandelen
#kwartaalcijfers
belangrijke week aandelen
kwartaalcijfers apple
cijferseizoen
earnings season
cijfers alfen
cijfers alibaba
cijfers tencent
investeren voor beginners
beleggen voor beginners
kwartaalcijfers analyseren
aandelen analyse
waarom aandelen
welke aandelen kopen
aandelen 2023
cijfers q3 2023
2023 investeren
beleggen
investeren
aandelen lange termijn

Patreon/Discord:
Portfolio dividend tracker:
Instagram:

Disclaimer
=========
Ik ben geen (financieel) adviseur, doe dus altijd zelf onderzoek. De videos op dit kanaal zijn voor educatieve doeleinden.

6 gedachten over “LET DEZE WEEK OP DEZE AANDELEN & INFLATIECIJFERS!”

  1. Weer een leuke doorkijk voor aankomende week. Met H&H afgelopen week wat winst kunnen pakken maar ook wat aandelen behouden voor de lange termijn. Ik zit in een dilemma met Tesla; te enthousiast gekocht op de weg naar beneden met nu een GAK van 210. Twijfel om nu wat winst te pakken en weer in te kopen als ze weer zakken. Alleen een risico als ze niet meer zakken… Iemand een advies?

  2. Alfen komt vanavond om 20:00 al met cijfers, weet niet precies wat de reden daarachter is, want dat deden ze voorheen nooit. Daarnaast zeg je elke keer verliesgevend, maar het is winstgevend of verlieslatend haha, wel top filmpje voor de rest!

  3. Waarom is Inmode zo goedkoop gewaardeerd? De oorlog heeft helemaal niet zoveel invloed op het bedrijf, ze hebben enorm veel cash en nul schulden. En dat met een koerst winst van 9

Reacties zijn gesloten.