Ledger Handleiding, Hoe Installeer Je Een Hardware Wallet Van A tot Z!! in 2023

laatste update: 10-2023


Ledger Handleiding, Hoe Installeer Je Een Hardware Wallet Van A tot Z!!

In deze tutorial gaan we jullie laten zien hoe je van A tot Z, een Ledger installeert.
We gaan hem unboxen, installeren en Bitcoin heen en weer terug sturen naar de broker. Ga er even voor zitten want dit wordt een lange video!

Intro 0:00
Belang van cold storage 1:13
Unboxing 3:17
Installeren 7:36
Pincode 12:24
Seed phrase 14:03
Quiz 20:15
BTC app toevoegen 22:19
Bitcoin ontvangen 24:34
Bitcoin versturen via Bitvavo 26:20
Bitcoin terugzenden vanaf de ledger 32:14

Snel, veilig & vertrouwd je cryptocurrency aankopen
🔶Bitvavo:

Maximaal profiteren van de markt door optimaal alle kansen te benutten zoals long, short en het toepassen van leverage?
🔶

___________________________________________________________________

Content:
🔶Altcoin Serie:
🔶Copytrading Serie:
🔶Earnings Serie:
🔶Aan Tafel met Doopiecash:

Check hier onze Trading Leerprogramma’s :
🔶(Gratis) Cursus:
🔶Swingtraden:
🔶Daytraden:
🔶Platinum club:

Social Media:
🔶Youtube:
🔶Twitter: @Doopiecash
🔶 Instagram: @Doopiecash
🔶 Discord:
🔶 Facebook:

___________________________________________________________________

*Geldig voor de eerste 7 dagen na aanmelding

Disclaimer: Denk goed na alvorens je een investering maakt en investeer nooit meer dan je zou kunnen missen. Wij van DoopieCash geven geen financieel advies en zijn niet verantwoordelijk voor financieel verlies. De content die wij aanbieden heeft louter een amuserende en educatieve waarde. Er kunnen geen rechten worden onttrokken aan de acties en giveaways. Tevens behoudt DoopieCash de mogelijkheid om op ieder moment de voorwaarden te kunnen aanpassen.

#Ledger #Bitcoin #Doopiecash

30 gedachten over “Ledger Handleiding, Hoe Installeer Je Een Hardware Wallet Van A tot Z!! in 2023”

 1. Heb jij jouw crypto al op een hardware wallet staan?

 2. kan je via ledger ook rechtstreeks naar je rekening verkopen ?

 3. Excellent instructions! This makes it much easier for beginners to understand. Keep it up boys! 🔥

 4. Mannen, dit is hele belangrijke content!! Zeer goed dat iedereen kan leren hoe je crypto (liefst bitcoin) in cold storage kunt krijgen! Goede uitleg!!

 5. ik had er een besteld en net binnen gekregen en ga er nu mee aan de slag .

 6. Ik ben aan het overwegen om mijn vechain coins van een exchange naar een ledger te sturen en heb begrepen dat vechain niet beschikbaar is via Ledger Live en enkel mogelijk is via third-party Sync. Maar ik heb mijn twijfels hierover. Is third-party net zo veilig als ledger live? Ik heb mijn bedenkingen bij de veiligheid en zou graag jullie om advies willen vragen.

  Veel dank alvast.

 7. Allereerst bedankt voor deze duidelijke video! Is het mogelijk om het adres van mijn ledger aan meerdere accounts op bitvavo te koppelen? Mijn vriendin en ik willen namelijk graag onze crypto op een en dezelfde ledger plaatsen.

 8. Beste Chris en berry kleine opmerking: berry jij verteld in het laatste kopje dat we werken op de ledger met dollars, dit klopt bij het 1e gebruik van je ledger, echter kan je dit aanpassen bij instellingen naar de valuta euro (kleine opmerking haha) verder weer top video waar iedereen weer stuk wijzer van word. ga zo daar met deze fijne content (ik ben er heel blij mee)💪

 9. Vraagje, Ik heb net voor het eerst wat ADA op mijn ledger gezet en het daarna weer naar Bitvavo gestuurd. Nu staat er op de Leder live het volgende na het verzenden naar Bitvavo: ''There is a pending operation for this account. Wait for operation to go through''

  Weten jullie wat dit kan betekenen? Ik hoor het graag!

 10. super goede uitleg, dankjewel hiervoor! Ik heb even nog een vraagje. Hoe kan ik controleren of ik de 24 woorden bij het controleren van de 24 woorden echt goed in heb gedrukt? Ik ben soms bang dat ik tijdens het controleren van die woorden misschien een verkeerd woord heb aangeklikt en op verder heb gedrukt. Of kan dat niet en zou hij dan een foutmelding hebben aangegeven?

 11. Ik zag er al een tijdje tegenop omdat het nogal wat is om op te zetten maar dankzij jullie staat mijn crypto binnenkort veilig. Mag ik jullie daar hartelijk voor danken mannen!

 12. Crypto maar vooral bitcoin staat voor decentralisatie, wat we nu zien gebeuren bij Bitvavo gaat de verkeerde kant op. Een scherm opname van je Wallet?!

 13. Geweldig, duidelijk en erg belangrijk om te hebben in deze tijd 🙏👊

 14. Top ! Bitvavo super gemakkelijk platform! Maar super video top !

 15. Kunnen jullie ook uitleggen hoe je shiba inu ,xlm etc in ledjer kunt krijgen

 16. Geen idee of mijn reactie na 2 maanden nog gelezen wordt, maar hoe kan het dat in Ledger Live het adres waarvan je de bitcoin ontvangen hebt anders is dan het adres waar je het weer terug naar toe stort? Omdat het om hetzelfde Bitvavo account ging, zou ik denken dat dit dezelfde 'tegenrekening' zou moeten zijn.

 17. Waar is die schermopname goed voor dan snap niet watsat aan veiligheid bijdraagt

 18. Top videootje heren, ben weer heel wat wijzer geworden. Het apparaatje is natuurlijk van harte welkom 🙂🙂

 19. Waarom kan ik HBAR en Vechain niet toevoegen aan m’n ledger account? Kan iemand me helpen alsjeblieft met wat meer uitleg

 20. ik ben nu bezig met het proces alleen vermelden ze het volgende bij btc account aanmaken: (Investigating – We have detected a problem with getting latest blockchain data from Bitcoin (BTC) explorer. This is being investigated by the team. ) kan ik nu nog gewoon een account aanmaken of beter even wachten tot het opgelost is?

  ik zie jullie reactie graag tegemoet

 21. Als dat plastic hoesje om dat kartonnen doosje zit en dat moet dan de zegel voorstellen dan heb ik toch mijn twijfels over veiligheid

Reacties zijn gesloten.