Kuik als 4de en laatste spreker. Minister Weerwind heeft antwoorden al voor de vragen zijn gesteld

laatste update: 11-2022


Fragment uit het debat over Kansspelen van 19 oktober 2022.
Kuik kon tijdens een eerdere sessie over dit thema niet meedoen, ivm haar aanwezigheid bij de verhoren onder ede over de aardgasramp Oost-Groningen.
Ze blijkt daarmee de vierde en laatste spreken te zijn.
Minister Weerwind hoeft niet na te denken, de antwoorden blieken al op papier te staan nog voor de vragen zijn gesteld.

Waardeer je deze uitzending? Like deze uitzending, abonneer je op het YouTube kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡

Over Stichting blckbx
Stichting blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die primair wordt gefinancierd door de donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen is waar we voor staan.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen professionele onafhankelijke content te maken. Hierbij valt te denken aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Daarom kan blckbx alleen voortbestaan via het eigen publiek, dus door jou.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijk nieuwsplatform inziet, dan kan je meehelpen om de continuïteit van blckbx te waarborgen. Alleen door (regelmatige) donaties kunnen wij immers onafhankelijke content blijven produceren en dit verder uitbreiden, met als doel om met elkaar – en met steeds meer – de wereld beter te begrijpen.

Steun je ons?

Doneren kan via

—-
Wil je op de hoogte blijven?

Twitter –

Telegram –

Facebook –

Instagram –

Linkedin – s

30 gedachten over “Kuik als 4de en laatste spreker. Minister Weerwind heeft antwoorden al voor de vragen zijn gesteld”

 1. Так резиновые Нидерланды или нет? Марихуана хорошо. героин лутше

 2. eerst prik geven …dan praten ? 😂

 3. Holland casino is eigendom van de staat, laat staan al die loterijen.. overheid is een BV

 4. Joh ze hadden die faking gokspellen niet eens mogen goedkeuren, komt alleen gezeik van, kut H.C., elke x verbieden ze het ene maar kijken goedkeurend naar de rest terwijl het dezelfde inhoud heeft, GOKKEN

 5. Ik kan me nog herinneren dat de wet tegen reclame voor gokken inging. Misschien 10 jaar geleden? Een paar jaar later wordt dit weer in de kamer besproken! Ik kan me geen enkele partij voorstellen die ineens zegt "Nu is het afgelopen met dat verbod, wij en eventuele potentiële gokverslaafden willen weer gokreclames zien".
  Kortom. Waarom is iets wat goed werkte ineens weer een discussie?

 6. Normaliter is verslaving een methode, welke gebruikt wordt om de VIJAND / of aan te vallen land, te VERZWAKKEN…

 7. Gokken dat is waar de Tweede Kamer goed in is… ben je een gokker bel Den Haag..

 8. Ze hebben maar 1 doel,, en dat is alles afpakken van het volk,,,, laffe rothonden zijn het.

 9. regering: we willen meer chaos, meer verslavingen, meer mensen afhankelijk van schulden. Dat is toch niet zo moeilijk te begrijpen?

 10. Er kan waarschijnlijk weer meer geld verdiend worden aan gokverslaving dan dat het de overheid kost om verslaafden te helpen

  Leuker kunnen ze het niet maken wel slechter. ALLEEN samen krijgen we deze overheid op de knieen.
  Dan zullen we wat we hebben bezitten en gelukkig zijn. Ja DANKUWEL

 11. Deze corrupte regering is één van onze meest gevaarlijke gezamenlijke verslavingen

 12. Kortom…. het is allemaal een script… niet debat of overleg.
  Alleen maar script.
  Het gaat om allocatie van ons belastinggeld en de profiteurs daarvan…..

 13. Weerwind, nog zon toppertje uit Ruttesjenko's toverhoed🤡

 14. Weet nog dat al die gokautomaten weg moesten maar daarvoor in de plaats loterijen voor werden ingezet. Ze willen je helemaal niet helpen om van die verslaving af te komen, o nee wacht! ze helpen je wel als ze daar weer een programma over kunnen maken om mensen van die verslaving af te helpen maar dat zal wel weer subsidies opleveren die door het volk word betaald en al die abonnementen ook de pan uitrijzen voor al die onzin wat ze je laten zien. Hoop herhalingen en veel reclames in korte tijd achter elkaar en dat dan ook steeds weer diezelfde reclames. Het is echt een vorm van hersenspoelen en wat een geld zo'n reclame spotje kost zeg. O, maar dat maakt toch niets uit, mensen betalen toch wel.

 15. Voor mannen?? Dat zeg je fout hoor, dat moet zijn: lichamen met penissen……. of zelfs erger: welk 'gedrocht' zich dan ook man wilt noemen………….want we moeten natuurlijk wel heel erg woke blijven he?

 16. Gaos,haos,gaos,gaos behalve in ZWITSERLAND🤣🤣🤣🤣

 17. Blijven bidden , wereldvreemde CDA doos . Wat een walgelijke betutteling . Nederland is DOODZIEK . NEXIT NU en WEG met al die ZEIKERS .

 18. hallo zeg, jullie hebben toch zelf de pandora's box open gemaakt!!!!!
  het is allemaal jullie schuld!

 19. Weerwind is al net zo erg als dat serie moordenaars kabinet gewoon oppleuren die grafhond komen alleen maar antwoorden uit zijn grafmuil die moordenaar rutte hem heeft gezegd wat hij moet zeggen wat een smerige corrupte tyfus oplichters zijn

 20. Roken 'ontmoedigen', geen reclame mogelijk, strenge horeca regels en hoge accijnzen maar niet verbieden. Drank 'ontmoedigen', geen reclame mogelijk en hoge accijnzen maar niet verbieden. Gokken 'ontmoedigen', reclame mogelijk op TV en zelfs bij balies en huis aan huis en hoge belasting bij winnen maar niet verbieden want "Speel bewust, 18+" of "Voorkom spijt, Stop op tijd, 18+". Lenen 'ontmoedigen' want let op, lenen kost geld maar niet verbieden. Opdrijvende incassobureaus inzetten om mensen te laten betalen wat ze al niet kunnen betalen en geen alternatief bieden. Brandstoffen 'ontmoedigen' door hoge belasting en alternatief niet bereikbaar maken voor iedereen. Gas 'ontmoedigen' door hoge prijzen en hoge belasting, alternatief niet bereikbaar maken voor iedereen. Vliegtax invoeren om te ontmoedigen te vliegen voor tegengaan milieueffecten maar geen gelijkwaardig alternatief kunnen bieden. Plastic tasjes tax invoeren voor tegengaan milieueffecten maar geen alternatief aanbieden behalve altijd eigen tas meenemen. etc, etc.

  Het is altijd hetzelfde, symptomen tegengaan met boetes, duurder maken maar nooit eens afvragen "waar komt het vandaan" en wat kunnen we doen om iedereen een alternatief te bieden om symptomen te stoppen door te beginnen bij de bron van het probleem. Het is altijd een strafmaatregel om zogenaamd te ontmoedigen zonder een alternatief dat als resultaat heeft het uitmelken van een ieder dat niet weet dat anders op te lossen. Eenmaal in de val van het gebruik drijven ze de kosten op, maakt het probleem individueel alleen maar erger. Dat is niet zo probleem voor de mensen die de last kunnen dragen maar wél voor de mensen die dat nauwelijks konden dragen of eigenlijk helemaal niet.

  Dat allemaal opgelegd door figuren die nog nooit op de verkeerde kruising zijn geweest of niet zo last hebben van die verkeerde kruising. Dus rook maar, drink alcohol, gok, rij door rood, kook je potje, stook je kachel, verplaats, leen, vlieg …. maar wat je doet is wél fout en daar moet je extra voor betalen. Krankzinnig. Wetend dat mensen het toch wel zullen doen, ze moeten wel. De enige die hier altijd baat bij heeft is de overheid, de staatkas maar vele burgers niet. Dit zijn geen oplossingen. Als er geen alternatief is (of POSITIEVE stimulans) om het niet te doen is het een melkkoe. Uitmelken dat wat je als overheid en politiek niet wilt oplossen of opgelost wilt zien maar net doet alsof je het opgelost zou willen zien. Continuïteit van ellende dat het (mis-)management onmisbaar maakt omdat het nooit wordt opgelost.

 21. Dat is de bedoeling, chaos, verleiding, schulden, om tot controle te komen.

 22. Leuke video As Usual💫 Het is moeilijk om van slechts één bron van inkomsten te leven, want als de prijzen van goederen stijgen, blijft het loon stabiel. Investeren blijft de beste manier om je voor te bereiden op het onverwachte en om je financiën te verbeteren.

Reacties zijn gesloten.