Krijgen Rusland en Iran gouden munt? | Oprichters 3AC zijn terug! | Crypto nieuws vandaag | #799

laatste update: 02-2023


Rusland en Iran willen een stablecoin die de prijs van goud volgt. Daarnaast lijken de oprichters van het omgevallen 3AC terug van weggeweest. Wij hebben de belangrijkste nieuwtjes voor je op een rij gezet! Abonneer voor het laatste bitcoin nieuws en de koers:

00:00 Intro
00:58 Liquidators Alameda verspillen miljoenen
04:37 Zuidelijke-Korea ontwikkelt metaverse
07:09 Oprichters 3AC zijn terug
11:21 Nieuwe stablecoins gebaseerd op goud
16:02 Koersanalyse
19:57 Outro

—–
Meer van BLOX?
✅ Koop crypto:
✅ Cryptonieuws:
✅ Facebook:
✅ Telegram:
✅ Twitter:
✅ Instagram:
✅ Abonneer youtube:
✅ Nieuwsbrief:

Disclaimer: De informatie in deze video is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrency’s. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Welkom op het YouTube kanaal van BLOX. Hier vertelt Axel van den Bogaard je alles over de bitcoin koers en bitcoin nieuws, we bespreken de ethereum koers, vertellen je alles over Ripple nieuws en nemen met je door hoe de litecoin ervoor staat. Uiteraard bespreken we al het cryptocurrency nieuws dat er is, we laten zien hoe je een cryptocurrency kunt kopen en bespreken de mogelijkheden rondom een wallet voor je bitcoins of andere crypto’s. Je kunt ook tutorials vinden rondom de aanschaf van cryptogeld.

We nemen je dagelijks mee in de koers van alle cryptocurrency, de koers van bitcoin, de koers van litecoin, de koers van ripple en nog veel meer.

Abonneer je nu op ons kanaal en zorg dat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws dat BLOX je te bieden heeft!
#BLOX #bitcoin #cryptocurrency #cardano #doge

6 gedachten over “Krijgen Rusland en Iran gouden munt? | Oprichters 3AC zijn terug! | Crypto nieuws vandaag | #799”

  1. Pas op voor spammers die de commentsectie vervuilen. Wij zullen nooit vragen contact op te nemen via WhatsApp. Vermijd bots die in de comments handelaren en coins aanbevelen.

  2. Haha misschien een leuke sketch over het pitchen bij investeerders voor GTX

  3. Bedankt voor je presentatie Jari! Ik wel heb een rising wedge in je koersanalyse geconstateerd. Deze valt in de meeste gevallen naar onder uit daarom ben ik short gegaan. Hoe ik er nu naar kijk is de cup and handle formatie niet meer valide.

  4. Hallo Jari je bent weer terug op het YT. van BLOX kanaal 😀🥰💥💯 koers Bitc. heel goed laten wij maar hopen de komende dagen ook zo zal blijfen wens je een hele mooi avond tot morgen dan weer groet

  5. Waarom zou je goud een tweede kans geven?? Door het falen van de goud standaard is het fiat systeem tot stand gekomen. De fysieke aard van goud maakt het gevoelig voor centralisatie. Een probleem wat bitcoin niet heeft. Kortom een crypto coin die zogenaamd gedekt is door goud betekent weer dat je erop moet vertrouwen dat die belofte niet verbroken wordt.

  6. "You may only succeed if you desire succeeding; you may only fail if you do not mind failing." _Philippos

Reacties zijn gesloten.