Kosten van Beleggen: Rabobank vs BUX (2023)

laatste update: 11-2023


In de derde video van de serie vergelijken we de kosten van beleggen bij Rabobank en BUX
💰 BELEGGEN via DEGIRO (tip)
💰 BELEGGEN via TradeRepublic

Er verandert veel bij de brokers. Afgelopen tijd verhoogden onder andere DEGIRO en BUX de tarieven. Tijd om weer goed te kijken naar de kosten van beleggen. Dat doen we door verschillende aandelen brokers te vergelijken. In deze video een vergelijking van de kosten van beleggen tussen Rabobank en BUX. Aan het einde van de video bekijken we de kosten van alle besproken brokers in deze serie tot nu toe.

We gebruiken drie verschillende scenarios bij de vergelijking, gebaseerd op de reacties vanuit mijn volgers en abonnees. Zo kijken we naar beleggen met 100 euro, 250 euro en 500 euro per maand, waarbij we rekening houden met de aankopen van ETFs, Amerikaanse en Nederlandse aandelen. Het zal niet precies de situatie zijn zoals jij ook belegd, maar dan krijg je een goede indruk van de kosten. En je hebt een voorbeeld om de vergelijking te maken voor je eigen situatie!

PRODUCTEN EN DIENSTEN DIE IK GEBRUIK
💰 BELEGGEN via DEGIRO (tip)
💰 BELEGGEN via TradeRepublic
🔗 CRYPTO via Bitvavo:
🔗 CRYPTO via Coinmerce:

💶 Aandelen WAARDEREN en ANALYSEREN via
👨‍🎓Mijn Online Training voor Beginnende Beleggers
⭐️ Meer aanbevelingen via

VIDEO ONDERWERPEN
00:00 Intro
00:29 Disclaimer
00:49 Gericht op kosten
01:18 Beleggen bij Rabobank
02:11 Beleggen bij BUX
03:29 Kosten vergelijken
04:28 Rabobank vs BUX
13:43 Overzicht kosten alle brokers
15:39 Afsluiting

💰 BELEGGEN via BUX
🔗 BELEGGEN via Rabobank
💰 BELEGGEN via TradeRepublic
🔗 BELEGGEN via ING
💰 BELEGGEN via DEGIRO (tip)
🔗 BELEGGEN via ABN Amro

⭐️ Broker kiezen (blogartikel)

#beleggen #ing #traderepublic

OVER EEN PASSIEF INKOMEN
Hallo, ik ben Ruud en sinds 2021 ben ik fulltime content creator en Youtuber.
Via Een Passief Inkomen deel ik informatie, ervaringen en ideeën die mij helpen naar een toekomst waarin ik financieel onafhankelijk wil zijn. Financiële onafhankelijkheid door middel van een passief inkomen is het einddoel,

Het begint met je persoonlijke financiën. Je moet hier inzicht en grip op krijgen. Daarna begin je met geld sparen en geld besparen. Dat geld moet je laten werken voor je. Vroeger kon dat op een spaarrekening, tegenwoordig moet je beginnen met beleggen om nog een mooi rendement te halen. Het investeren en beleggen in aandelen levert gemiddeld 7% rendement per jaar op, op de lange termijn.

Behalve je geld laten werken voor je, wil ik mijn tijd ook beter inzetten. Ik wil een passief inkomen opbouwen. Een inkomen dat ik verdien ongeacht hoeveel tijd ik werk of vanaf welke locatie ik dat doe. Dat klinkt moeilijk of onmogelijk, maar zeker tegenwoordig is het haalbaar met online ondernemen. Maar voordat je dat kunt bereiken, moet je natuurlijk van te voren wel veel tijd en energie hierin investeren. Een investering op de lange termijn waar je dan de vruchten van kunt plukken!

DISCLAIMER
De inhoud op dit YouTube kanaal is niet bedoeld als financieel advies en mag niet worden opgevat als zodanig. De informatie die wordt gedeeld, is gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van de maker van dit kanaal en is alleen bedoeld voor educatieve doeleinden.

Het is belangrijk op te merken dat de maker van dit kanaal geen vergunning heeft van de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Dit betekent dat de informatie op dit kanaal niet is gecontroleerd door de AFM en niet voldoet aan de normen die de AFM stelt aan professioneel financieel advies.

Als kijker van dit kanaal bent u verantwoordelijk voor uw eigen financiële beslissingen. We raden u ten zeerste aan om professioneel financieel advies in te winnen voordat u belangrijke financiële beslissingen neemt. De maker van dit kanaal aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor verlies of schade als gevolg van het gebruik van de informatie op dit kanaal.

WEBSITE

VOLG MIJ OP INSTAGRAM

STUUR EEN EMAIL
info@eenpassiefinkomen.nl

10 gedachten over “Kosten van Beleggen: Rabobank vs BUX (2023)”

  1. Ik heb nu bewust een portefeuille bij de Rabobank. Waarom? Er zit een cap op de kosten om een portefeuille aan te houden. Zo betaal ik er 100 per 3 maand. Zou ik mijn portefeuille bij de ING of dergelijke hebben kost me dat honderden euro's meer per kwartaal. Het gaat dan om een portefeuille met weinig bewegingen.

  2. Je vergeet de 3 zero orders per maand te benoemen bij BUX. Dan betaal je geen transactiekosten voor de losse aandelen.

  3. Zelf gebruik ik bitvavo als exchange (voor crypto). Voor aandelen zou ik ING kunnen gebruiken, omdat ik reeds klant ben en de kosten dan laag zijn. Ik zit er nog over na te denken om in aandelen te stappen.

  4. Dank voor je video interessant .
    Met de drie Zero orders zou BUX de goedkoopste zijn als je 500 euro per maand zou investeren toch ?

  5. Zou je saxobank ( oude binckbank) eens mee willen nemen? Top video

  6. Lynx is al een aantal jaren de beste broker van NL, zou je deze kunnen meenemen in een volgend vergelijk?

Reacties zijn gesloten.