KOMT ER NOG EEN FINANCIËLE CRISIS AAN?

laatste update: 06-2023


💎 DEGIRO (AANBEVOLEN):

De vraag die iedereen beantwoord wilt krijgen, hebben we alles al achter de rug of komt de echte klap nog.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Beleggen neemt altijd risico met zich mee. Dit kanaal is er puur voor educatie doeleinden. Schakel altijd een financieel adviseur in die je kan begeleiden bij investeren/beleggen.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Op dit kanaal wil ik je op weg helpen om te beginnen met beleggen in aandelen of indexfondsen. Het investeren van geld is belangrijk en zorgt voor financiële ruimte in de toekomst. Ik bespreek op dit kanaal van alles ➡ Indexfondsen, aandelen, obligaties, dividend en nog veel meer.

#aandelen
#investeren
#beleggen

13 gedachten over “KOMT ER NOG EEN FINANCIËLE CRISIS AAN?”

  1. Denk persoonlijk niet dat er nog een hele harde keldering komt

  2. Welke applicatie(zoals plus500 ofz) gebruik jij voor het traden?

  3. Jo ik geniet hier erg van ik ga van af volgend jaar beginnen met economie en ik had samen met mijn vader trouwens geïnvesteerd in standaard en poor 500 we hadden de aandelen gekocht rond eind maart

  4. VanGuard was ik eerst helemaal geobsedeerd door, maar heb me verdiept in iShares. En ja, ik denk dat ik in iShares ga! PS. heb het hier over VanGuard S&P 500 en iShares S&P 500, de rendement bij iShares zijn erg aantrekkelijk.

  5. Toffe video! Kleine kanttekening, Buffett staat er juist om bekend dat hij heel weinig mensen in dienst heeft bij Berkshire Hathaway. Er werken maar rond de 24 mensen op het corporate hoofdkantoor, en Buffett overlegt voornamelijk met z’n maat Charlie Munger

Reacties zijn gesloten.