Kijkers beleggen mijn geld (afl 3) Portfolio update

laatste update: 03-2023


In deze serie bouw ik samen met jullie een portfolio op. Waarin jullie bepalen hoeveel ik investeer (elke sub is €1 extra), en in welke bedrijven ik investeer. Dus laat in de comments weten in welk bedrijf ik volgende keer moet investeren.

Je kunt me ook volgen op tiktok:
En Instagram:

Wil je zelf ook beginnen? Onthoud dan altijd dat ik geen financieel advies geef en je altijd je eigen onderzoek moet doen. Je kunt je inleg ten aller tijden verliezen.

#aandelen #beleggen #portfolio #besteaandelen #beleggenvoorbeginners #beginnenmetbeleggen #beleggenin #financielevrijheid #aandelen2023 #aandelentips

8 gedachten over “Kijkers beleggen mijn geld (afl 3) Portfolio update”

 1. Leuke video weer man! En fijn dat je m'n naam goed zei dit keer, hahaha. De ETF van Schwab is idd het perfecte alternatief voor VHYL. Aanrader voor volgende keer is Alibaba (Alibaba Group Holding Ltd). Dit aandeel is de afgelopen maanden enorm gedaald, maar lijkt zich nu weer te herpakken. Ik beleg eigenlijk voornamelijk in ETFs, maar Alibaba is 1 van de weinige losse aandelen die ik heb omdat ik hier zelf gewoon veel vertrouwen in heb.

  Veel plezier in Thailand, man! Ko Tao is een aanrader, vooral als je wilt duiken 😉

 2. Leuke video! Je wilt liever een echt product, kan je krijgen haha😉 Volgende keer zilver toevoegen. Als je het helemaal goed wil doen moet het fysiek, maar kan ook via een tracker op Etoro. Zou dat alleen iedereen afraden voor grotere bedragen als je erin investeert wegens de fundamentele reden.

 3. Ben benieuwd waar deze serie eind 2023 staat, blijf gaan 😉
  Een leuke toevoeging is nog Basic Fit!

 4. Hey Seppe, is het njet handig om in DSM te investeren? Aangezien mensen steeds duurzamer willen leven etc. Waardoor die aandelen misschien kunnen stijgen? Het spijt me ik heb helaas njet al te veel kennis over aandelen hahaha

 5. (Abr)arbor realty trust
  Amerikaans hypotheek vastgoed bedrijf
  Zeer hoge yield van 10.6%

Reacties zijn gesloten.