Kijkers beleggen mijn geld (afl 2) Portfolio update

laatste update: 02-2023


In deze serie bouw ik samen met jullie een portfolio op. Waarin jullie bepalen hoeveel ik investeer (elke sub is €1 extra), en in welke bedrijven ik investeer. Dus laat in de comments weten in welk bedrijf ik volgende keer moet investeren.

Je kunt me ook volgen op tiktok:
En Instagram:

Wil je zelf ook beginnen? Onthoud dan altijd dat ik geen financieel advies geef en je altijd je eigen onderzoek moet doen. Je kunt je inleg ten aller tijden verliezen.

#aandelen #beleggen #aandelentips #besteaandelen #beleggenvoorbeginners #beginnenmetbeleggen #beleggenin #financielevrijheid #aandelen2023 #aandelenkopen

7 gedachten over “Kijkers beleggen mijn geld (afl 2) Portfolio update”

  1. Zijn alle gekochte aandelen dividend uitkerende aandelen? 🙂

  2. Diageo. lijkt me een mooi aandeel voor jou. Aangezien je van sterke drank houd…. 🙂

  3. Tof idee deze series! Wat denk je van een ETF zoals de Vanguard All World High Dividend Yield? Heb je in 1x spreiding binnen meerdere dividendaandelen. Mijn dividendportfolio bestaat momenteel uit alleen maar ETFs.

  4. Flow Traders, top dividend regeling (in goeie tijden voor Flow😉)

Reacties zijn gesloten.