Kenners: deze crypto’s gaan to the moon!

laatste update: 11-2023


Na enkele zeer magere maanden gaat het plots weer hard op de cryptomarkt. Bitcoin en veel altcoins zitten enorm in de lift. Maar welke munten zijn nou écht interessant en is dit hét moment om in te stappen?

#pownews #reinoutzorge #crypto

🚨 Steun PowNed, word lid:

⭐ Ontdek meer van PowNed op onze website en socials!

► Website:
► Facebook:
► Instagram:
► TikTok:
► Twitter:

📨 Tip voor de redactie? Mail naar redactie@powned.tv

21 gedachten over “Kenners: deze crypto’s gaan to the moon!”

 1. 2014 was helemaal geen bear market, ook niet elke 4 jaar. Die kneus weet totaal niet waar hij het over heeft

 2. wie is deze guy die zegt dat je 20-30% rendement kan halen op een stablecoin? (USDC)

 3. Ze kunnen aansprakelijk worden gesteld. De uitspraak: dan heb jij 30% rendement mag niet! Ze moeten zeggen dat het geen financieel advies is

 4. Wat een goeie tips dollar en BnB 🤣🤣🤣 beter ga je gewoon je mond houden

 5. Ze komen met tips te laat, sws geen slechte investering bnb maar dit is een beetje achter de feiten aan lopen hoe ze het nu brengen

 6. Stellar xrp hbar vet algorant bitcoin near chainlink to the moon 🎉

 7. Ik verloor meer dan $ 70.000 toen de economie begon te dalen. Niet omdat ik in een uitwisseling zat die op hol sloeg. Ik was gewoon stom om vast te houden en dat is wat iedereen zei. Ik ben nog steeds verantwoordelijk. Het heeft me gewoon geleerd een betere belegger te zijn nu ik meer begrijp van wat er mis kan gaan. Het kostte me meer dan twee jaar om op de markt te zijn, ik ben echt dankbaar dat ik één bron heb gevonden om mijn geld terug te krijgen, wekelijks minstens $ 9k winst. Heel erg bedankt mevrouw Vidae Harry.

 8. Wat een lulkoek allemaal ,er zijn zoveel betere coins voor hoger rendement

 9. Wat een onzin. Door het interviewen van dit soort gasten begrijp ik wel dat mensen de opkomst van decentrale technologie als scammy gaan zien. Probeer eens langs te gaan bij mensen die echt verstand hebben van de toepassingen van dit soort technologie, want die zijn er zeker weten. Mensen moeten eens gaan kijken naar de achterliggende waarde van crypto tokens in plaats van puur te speculeren over de prijs. Dan begrijp je niet helemaal waar het om gaat.

 10. Hoewel het een wijdverspreide overtuiging is dat het verwerven van een lucratieve baan de ultieme weg is naar het bereiken van rijkdom, is het van cruciaal belang om een afzonderlijk aspect binnen de sfeer van elite-individuen te erkennen: ‘de miljardairs’. Deze buitengewone individuen maken gebruik van een ingewikkeld draaiboek dat in geheimhouding is gehuld. dat ontgaat het bewustzijn van de algemene bevolking.

 11. Ik ben blij dat ik toen in de zaak ben gestapt, want het was voor mij een financieel keerpunt en de beste beslissing van mijn leven. Allemaal dankzij meneer Abelard, zijn vaardigheden zijn zo geweldig

Reacties zijn gesloten.