Kansen door correctie op de beurs? Aandelen reageren op Omikron variant!

laatste update: 05-2022


Mijn nieuwe website met tools voor beleggers is officieel gelanceerd 🚀
Bekijken de checklist en grafieken van aandelen en maak je eigen waardering!
✅ Nu 30% korting met coupon LAUNCH30 via

Afgelopen vrijdag gingen beurzen wereldwijd hard onderuit. Er was een nieuwe variant van het coronavirus opgedoken in Zuid-Afrika. Beleggers waren hierdoor onzeker over de toekomst en raakten in paniek. Maar kunnen we profiteren van deze correctie en zo ja, hoe?

In deze video bekijken we wat er aan de hand is de afgelopen dagen. We bekijken enkele beurzen maar ook losse aandelen. Daarna is het de vraag of we kunnen profiteren van deze correctie. Die kans lijkt kleiner geworden nu vandaag beurzen alweer een herstel laten zien.

Tenslotte willen we ons vooral voorbereiden op de volgende correctie. Hoe kun je dat doen en waar let je op? Het is voor particuliere beleggers vooral interessant om de dip bij breed gespreide. ETFs te kopen of vooraf een waardering te maken voor jouw favoriete aandelen. Wanneer er dan een crash of correctie komt op de beurs, weet je direct tegen welke koers jij de aandelen kunt kopen om een mooi rendement te maken in de toekomst!

💰 Beleggen via DEGIRO (tip)
💰 Traden via ETORO
💰 Beleggen via BUX Zero

👨‍🎓Mijn Online Training voor Beginnende Beleggers
🔗 CRYPTO via Bitvavo:
🔗 CRYPTO via CoinMerce:

⭐️ Meer aanbevelingen via

ONDERWERPEN IN DEZE VIDEO:
==========================
00:00 Intro
00:35 Profiteren van de correctie
03:27 Bijkopen: ineens of in stappen?
04:48 Voorbereiden
09:00 Beleggertools
12:31 Samenvatting

#aandelen #beleggen #investeren

OVER EEN PASSIEF INKOMEN
========================
Hallo, ik ben Ruud en sinds 2021 ben ik fulltime content creator en Youtuber.

Via Een Passief Inkomen deel ik informatie, ervaringen en ideeën die mij helpen naar een toekomst waarin ik financieel onafhankelijk wil zijn. Financiële onafhankelijkheid door middel van een passief inkomen is het einddoel,

Het begint met je persoonlijke financiën. Je moet hier inzicht en grip op krijgen. Daarna begin je met geld sparen en geld besparen. Dat geld moet je laten werken voor je. Vroeger kon dat op een spaarrekening, tegenwoordig moet je beginnen met beleggen om nog een mooi rendement te halen. Het investeren en beleggen in aandelen levert gemiddeld 7% rendement per jaar op, op de lange termijn.

Behalve je geld laten werken voor je, wil ik mijn tijd ook beter inzetten. Ik wil een passief inkomen opbouwen. Een inkomen dat ik verdien ongeacht hoeveel tijd ik werk of vanaf welke locatie ik dat doe. Dat klinkt moeilijk of onmogelijk, maar zeker tegenwoordig is het haalbaar met online ondernemen. Maar voordat je dat kunt bereiken, moet je natuurlijk van te voren wel veel tijd en energie hierin investeren. Een investering op de lange termijn waar je dan de vruchten van kunt plukken!

DISCLAIMER
===========
De videos en content op dit kanaal zijn voor educatieve doeleinden. Ik ben geen (financieel) adviseur. Doe altijd zelf onderzoek naar de besproken onderwerpen en aandelen.

⚠️ Beleggen brengt risico’s met zich mee. Je kunt (een deel van) je inleg verliezen. ⚠️

CONTACT
========
Website:
E-mail: info@eenpassiefinkomen.nl

🟪 INSTAGRAM: /

15 gedachten over “Kansen door correctie op de beurs? Aandelen reageren op Omikron variant!”

 1. Er zijn een aantal bedrijven waar ik interesse in heb, maar diens margin of safety naar mijn inzien te klein is. Ik zorg dus dat ik wat cash aan de kant heb staan voor losse aandelen die ik hopelijk op de kop kan tikken bij zo'n dip. Heb zo op voorhand een handvol orders klaar staan voor mocht er zo'n dag komen. Vrijdag weliswaar geen enkele van die orders gevuld geraakt, maar dat is niet erg. Ik moet die aandelen niet kosten wat het kost hebben.

 2. Hoi, is het mogelijk om bij de waardering tab ook te zetten dat je bear/base/bull altijd standaard hebt staan als vaste data?

 3. We weten toch wat er gaat gebeuren als we weer lockdown in gaan, geld printen, nog meer geld beschikbaar voor de beurs. En nog meer inflatie uiteraard

 4. Jammer, had gehoopt op eindelijk een compleet gratis tool, desnoods met reclame. Je vraagt best een flink bedrag per maand en voor datzelfde geld zijn er genoeg tools die exact hetzelfde doen maar uitgebreider zijn, of gratis varianten(die helaas vaak niet optimaal werken, vandaar de hoop). Verder wel een toffe video zoals altijd!

 5. Nooit kijken is lekker joh. Ik zie iedereen steeds stressen over dalingen en stijgingen. ik keek net voor het eerst in een maand, stond ongeveer even hoog als toen. 0 stress

 6. Over dalende koersen gesproken. Pinterest is ia een mega dip. Je hebt dit aandeel. Ga je bijkopen of gaat dit bedrijf verdwijnen in de afgrond? 😉 Ze hebben een nieuw team eroo gezet maar wat de plannen zijn ia me niet duidelijk. Funfamenele analyse? 😉

 7. Ruud, ik snap niet in je voorbeeld dat in het BEAR case de multiple lager is dan de waarde onder disc. cash flow en bij de overige BASE en BULL is dat niet?
  Voorts vraag ik me af waar je de data van onttrekt dan kan ik daar de engelse termen van opzoeken?
  Verder de Tool gekocht en ziet er goed uit. Zou makkelijk zijn als je ook met Ideal kunt betalen. Ook de eenheden in de balans, resultaten en cashflow overzicht erbij zou welkom zijn, denk dan aan percentage waar het dat betreft en vermelden met hoeveel de geldbedragen vermenigvuldigd dienen te worden.

Reacties zijn gesloten.