Kan Bitcoin herstellen van deze crash?! | BTC Nieuws vandaag | # 542

laatste update: 06-2022


Wat een bijzondere week! Brak bitcoin maandag nog bijna door 60.000 euro, vrijdag kon je daar 10.000 euro van aftrekken. Wat is er deze week gebeurd? En wat kunnen we verwachten? Axel op je beeldscherm! Abonneer voor het laatste bitcoin nieuws en de koers:

00:00 Intro
00:45 Coinmarketcap.com
06:00 BTC
09:13 BTC.D
09:53 ETH
11:12 DXY
12:12 XAU
13:04 AEX
14:25 DJI
15:02 COIN
16:05 USOIL
17:08 Outro

—–
Meer van BTC Direct?
✅ Koop crypto:
✅ Hardware wallets:
✅ Cryptonieuws:
✅ Facebook:
✅ Telegram:
✅ Twitter:
✅ Instagram:
✅ Abonneer youtube:
✅ Nieuwsbrief:

Disclaimer: De informatie in deze video is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrency’s. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Welkom op het YouTube kanaal van BTC direct. Hier vertelt Axel van den Bogaard je alles over de bitcoin koers en bitcoin nieuws, we bespreken de ethereum koers, vertellen je alles over Ripple nieuws en nemen met je door hoe de litecoin ervoor staat. Uiteraard bespreken we al het cryptocurrency nieuws dat er is, we laten zien hoe je een cryptocurrency kunt kopen en bespreken de mogelijkheden rondom een wallet voor je bitcoins of andere crypto’s. Je kunt ook tutorials vinden rondom de aanschaf van cryptogeld.

We nemen je dagelijks mee in de koers van alle cryptocurrency, de koers van bitcoin, de koers van litecoin, de koers van ripple en nog veel meer.

Abonneer je nu op ons kanaal en zorg dat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws dat BTC Direct je te bieden heeft!
#btcdirect #bitcoin #cryptocurrency #cardano #doge

8 gedachten over “Kan Bitcoin herstellen van deze crash?! | BTC Nieuws vandaag | # 542”

  1. zie dat jullie de vorige tip van btc dominance hebben meegepakt volgende tip als het nog past ahahhahah de leverage in de markt heel belangrijk verder prima video weer

  2. Dit is echt een geweldige video, maar wat mij betreft, ik maak enorme winsten op mijn investering sinds ik begon te handelen met mevrouw Harris Amelia, haar handelsstrategieën zijn top.

Reacties zijn gesloten.