JPMorgan, Virgin Galactic, Tesla en meer

laatste update: 02-2023


Een persoon komt het hoofdkantoor van JPMorgan Chase binnen in New York, 30 juni 2022.

Andreas Kelly | Reuters

Bekijk de bedrijven die de grootste stappen zetten in de premarket:

JPMorgan — De bank rapporteerde winst en omzet over het vierde kwartaal vóór de bel die de verwachtingen van Wall Street overtrof. Het zei echter dat een milde recessie nu het “centrale geval” is. JPMorgan daalde bijna 3% in permarket-handel.

Lockheed Martin – Goldman Sachs degradeerde de defensie-aannemer om te verkopen van neutraal en verlaagde zijn koersdoel met $ 56 tot $ 332. De firma Wall Street merkte op dat het bedrijf kwetsbaar is voor eventuele veranderingen in overheidsbegrotingen. Lockheed Martin zakte meer dan 3% in de premarket.

Virgin Galactic Holdings Het ruimtetoerismebedrijf steeg bijna 16% nadat het zei dat het op schema lag voor een commerciële lancering in het tweede kwartaal van 2023.

Wells Fargo — De bank daalde met bijna 4% na het rapporteren van dalende winsten, gedrukt door een recente schikking en de noodzaak om reserves op te bouwen.

Delta Airlines — De luchtvaartmaatschappij rapporteerde winst en omzet over het vierde kwartaal vóór de bel die de verwachtingen overtrof. De aangepaste winst per aandeel kwam uit op $ 1,48 tegenover een schatting van Refinitiv van $ 1,33. Delta daalde 4,5% in premarket-handel.

Amerikaanse luchtvaartmaatschappijen — Een dag nadat de luchtvaartmaatschappij bijna 10% had gewonnen op een winstmarge, daalde de luchtvaartmaatschappij met ongeveer 2% in de premarket.

Tesla – De fabrikant van elektrische voertuigen daalde bijna 6% in de premarket nadat het door Guggenheim was verlaagd om te verkopen vanuit neutraal vanwege zorgen over Tesla’s schattingen voor het vierde kwartaal. Tesla verlaagde ook opnieuw de prijzen in de VS en Europa, volgens vermeldingen op de website van het bedrijf donderdagavond. Het aandeel verloor 65% in 2022.

bank van Amerika – De bank rapporteerde vorig kwartaal een winst per aandeel van 85 cent, meer dan de 77 cent per aandeel die analisten volgens Refinitiv verwachten. Ook de omzet overtrof de verwachtingen. De netto rente-inkomsten van de bank vielen echter iets onder de verwachtingen, ondanks stijgende rentetarieven. Bank of America daalde in het begin van de handel met 2,8%.

Verkoopsteam — Het softwarebedrijf zakte 1,4% in de premarket nadat het door Atlantic Equities was verlaagd van overwogen naar neutraal. Het bedrijf uit Wall Street noemde zorgen over de uitvoering, het vertrek van het management en een trager dan verwachte omzetgroei.

Rups — Bank of America heeft Caterpillar geüpgraded om te kopen van neutraal, omdat het bedrijf een ondergewaardeerde routekaart heeft die outperformance kan stimuleren. Caterpillar was relatief vlak in de premarket.

Logitech Internationaal — De maker van toetsenborden en muizen bleef dalen in de premarket, met een daling van bijna 5%. De verhuizing komt een dag nadat Logitech 16% verloor op de aankondiging dat voorlopige resultaten een dalende omzet en winst lieten zien. Deutsche Bank heeft de aandelen vrijdag verlaagd.

– Alex Harring, Yun Li en Michael Bloom van CNBC droegen bij aan de rapportage.

Plaats een reactie