Jouw VET overzetten en staken op de Ledger Nano X


In deze video laat ik zien hoe je VET kunt overzetten naar de Ledger Nano X met behulp van de Sync wallet van VET. Als extraatje laat ik ook zien hoe je de VHTO token kunt overzetten.
Ter afsluiting zie je nog een leuke VeChain app om te gebruiken.

Sync wallet

BMAC

Nog geen Ledger Nano X?

Nog geen VET?

Meer weten over crypto?

Inhoud

00:00 Intro
00:13 VET App installeren
00:46 Sync wallet installeren
01:34 Ledger importeren
02:30 VET overzetten
07:01 VTHO overzetten
09:52 Extra: BMAC app
10:44 Outro

24 gedachten over “Jouw VET overzetten en staken op de Ledger Nano X”

 1. Bedankt voor de uitleg! Ik heb alles klaar staan, maar nu vraag ik me nog af of de staking vergoeding ook is verlaagd net als bij Bitvavo… Want ik wil eigenlijk alles van Bitvavo verplaatsen naar m'n ledger om daar meer staking te ontvangen, maar misschien dat die 0,000432 VTHO per dag per VET is verlaagd? Weet iemand dat hier?

 2. Als je VET op deze wallet staat moet je steeds aanmelden via deze desktop wallet met je ledger om je bedrag te kunnen zien? of kan het ook op ledger live staan?

 3. Top video Heb ik erg veel aan. Bedankt daarvoor.
  Alleen ben ik benieuwd hoe. ik op mijn ledger mijn saldo kan zien voor Vechain. Via de app op mijn telefoon dan bedoel ik. Of moet ik dan steeds de syncwallet gebruiken

 4. oi baas , vraag , ik heb precies gedaan wat jij hebt gedaan ..eerst 20 vchain en daarna veel vchain naar de sync wallet gestuurd..het is zichtbaar en goed gelukt dus ….MAAR in de ledger app is niks zichtbaar ? raar ! en die sync wallet is 100% beveiligd ? daar raak je dus niks van kwijt ? ( ben net nieuw met alles -srry 😉

 5. super video weer! is er een mogelijkheid om je VTHO om te zetten? of word het staken automatisch bij je balans toegevoegd? hoe werkt dat precies?

 6. Zou je mij aub kunnen helpen? Ik had programma Sync gedownload en via de Ledger kon ik zien hoeveel ik VET had in de wallet van Sync.. gisteren laptop opnieuw geinstalleerd en sync weer gedownload en zie nu niks.. had een wallet geimporteerd maar daar staat 0 VET op?!

 7. Cor, bedankt voor jouw tijd en moeite en vooral kundig advies!! Waren er maar meer mensen zoals jij om mensen te helpen.
  Top👍🏻

 8. mooi video en is heel duidelijk uitgelegt. kunt u ook mischien keertje video maken hoe je cardano naar ledger moet versturen? want cardano kan je ook niet net als vet direct sturen naar je ledger, maar via andere wallet moet koppelen. heel erg bedankt.

 9. Heb een hele belangrijke vraagje. Zoals je weet kan je maar max 4 crypto app installeren op ledger nano s. Ik heb al 4 app open staan. ik moet nu cardano ook eigenlijk installeren maar lukt momenteel niet. stel voor, als ik xrp app even verwijder en plaats van dat cardano app installeer, raak ik dan die xrp munten kwijt? zoals ik weet blijven munten gewoon staan, ookal verwijder ik die xrp app.

 10. Cor heeft mij zojuist geholpen VET terug te vinden die ik naar een verkeerde wallet had gestuurd 🥶 💥 Cor enorm bedankt voor u hulp !!!!!! Super kick !!! Niemand wilde helpen, echt heel erg bedankt !

 11. Hoi,
  Erg handige filmpjes als beginner. Ding werkt toch een stuk omslachtiger dan gehoopt. Heb je Misschien ook een stappenplan voor HOT Holochain?

 12. Hey Cor, dank voor de video. Klopt het dat je de vechain niet kan zien in de ledger live app? Kan je het alleen zien op de Sync applicatie?

Reacties zijn gesloten.