Jouw EURO’S omwisselen voor DOLLARS? | EURO VS DOLLAR

laatste update: 12-2022


Jouw euro’s omwisselen voor Dollars? Wat is wijsheid?
Met behulp van de Technische Analyse aan de hand van de Elliott Wave Theorie heb ik de Euro VS USD paar behandeld, maar ook kijken wij naar de DXY.

🥇 Bybit Aanmeld link en PROFITEER van 30 dagen FEE vrije limit order!

🥇Crypto kopen bij Litebit, een Nederlandse partij?
Meld je aan via de onderstaande link:

———————————————-

🔥Mijn trades volgen? Wordt VIP Trading Member:

Of:

⚡Join de Daytrading Community:

✅ Trading VIP Pakket:

———————————————-

✅ Elliott wave cursus:
✅ Trading & Mindset – Leer traden als een PRO! :

———————————————-

Volg mij ook op:
💥Instagram:
💥Website:

Mijn naam is Elroy Heisterkamp en ik ben eigenaar en T.A. specialist bij Het Crypto Huis. Bent u geïnteresseerd in cryptocurrencies, het leren lezen van de markt maar weet u niet hoe u moet beginnen? Neem dan gerust een kijkje op:

———————————————-

DISCLAIMER

Het Crypto Huis is opgericht voor educatieve doeleinden. Het handelen in Crypto valuta brengt risico’s met zich mee. Het Crypto Huis leert jou, door middel van online trainingen, YouTube video’s en het premium kanaal, hoe jij deze risico’s kunt verkleinen en jouw winsten vergroten. Te allen tijde geeft Het Crypto Huis GEEN financieel advies! Alle content die wij publiceren is voor educatieve doeleinden en je bent te allen tijde zelf verantwoordelijk voor je eigen handelen. Investeer nooit meer dan je bereid bent te verliezen en raadpleeg voor advies altijd een erkend financieel adviseur.

8 gedachten over “Jouw EURO’S omwisselen voor DOLLARS? | EURO VS DOLLAR”

  1. Het was meer dan een jaar al duidelijk, de dollar gaat naar nieuwe hoogtes, de stijging is nog lang niet gedaan, verwacht je aan een dollar van 170 (dxy) eind volgend jaar ofzo. ij zijn de euro aan het kapot printen met die geld print machines

  2. When you invest in something, you establish an energetic connection with it. So be careful what you invest in, and invest wisely.
    $Dexa

  3. Vind sowieso raar als je als trader geld in euro’s hebt. Je trade niet tegen de euro als een echte trader! 😉

Reacties zijn gesloten.