Johnson & Johnson, Goldman Sachs, fuboTV en meer in 2022

laatste update: 12-2022


Dit zijn de bedrijven die voor de bel de krantenkoppen halen:

Johnson & Johnson (JNJ) – De aandelen van Johnson & Johnson stegen met 1,4% in de pre-market na het verslaan van de top- en bottom-line schattingen voor het derde kwartaal, geholpen door de groei van de farmaceutische verkoop. J&J verkleinde zijn winstvooruitzichten, omdat het voorzichtig blijft vanwege de impact van een sterke Amerikaanse dollar.

Hasbro (HAS) – De speelgoedmaker rapporteerde een gecorrigeerde kwartaalwinst van $ 1,42 per aandeel, 10 cent lager dan de Street-prognoses, met schattingen van de inkomsten. Hasbro had eerder deze maand zijn verkoopprognose verlaagd, omdat de consument gevoeliger was voor hogere prijzen. Hasbro zakte met 3,5% in premarket-handel.

Goldman Sachs (GS) – Goldman verdiende in het derde kwartaal $ 8,25 per aandeel en versloeg daarmee de consensusraming van $ 7,69, terwijl de omzet ook hoger was dan de voorspellingen van Wall Street. Goldman steeg 2,3% in de premarket.

Amazon.com (AMZN) – Amazon voegde 2,3% toe in premarket-handel nadat Citi het een topkeuze noemde voor zowel een harde als een zachte economische landing, en zei dat het in beide scenario’s goed zou presteren.

fuboTV (FUBO) – fuboTV steeg 10,4% in de premarket nadat de sportgerichte streamingdienst aankondigde dat het zijn sportweddenschappen zou stopzetten en ook zijn verkoopvooruitzichten verhoogde.

XPO Logistiek (XPO) – XPO heeft een voorlopige verkoopprognose voor het derde kwartaal uitgebracht die iets onder de analistenramingen lag en de kleinste kwartaalomzet sinds 2015 zou zijn. Het transportbedrijf verhoogde echter ook zijn winstprognose en het aandeel steeg met 1,5% in premarket-handel.

Nordstrom (JWN) – Anne Bramman, Chief Financial Officer van Nordstrom, treedt in december af. De retailer is op zoek gegaan naar een nieuwe CFO, met Chief Accounting Officer Michael Maher als interim CFO. Nordstrom steeg 1,7% in de premarket.

Intel (INTC) – Intel’s Mobileye-eenheid mikt op een waarde van ongeveer $ 16 miljard in zijn eerste openbare aanbieding, volgens een SEC-aanvraag. The Wall Street Journal had gemeld dat Intel aanvankelijk een waardering van ongeveer $ 50 miljard had verwacht voor de zelfrijdende auto-eenheid, maar die verwachtingen aanzienlijk had verlaagd. Intel voegde 1,2% toe in premarket-actie.

Doelwit (TGT) – De voorraad van de retailer steeg met 3% in de premarket nadat Jefferies het had opgewaardeerd naar “kopen” van “hold”, zeggende dat Target zal profiteren van een versoepeling van problemen met de toeleveringsketen en een verbeterde voorraadpositionering. De koersaandelen waren gisteren gestegen nadat CEO Brian Cornell optimistische opmerkingen maakte op een Yahoo Finance-conferentie.

Plaats een reactie