IS TERRA LUNA DOOD? Game over of gouden kans om x100 te gaan? in 2022

laatste update: 07-2022


Is Terra Luna (LUNA) dood en is het game over voor de UST stablecoin of is er een mogelijkheid op herstel? Wat is er überhaupt gebeurd? In deze video leg ik alles uit.

Ik waardeer een like & subscribe enorm!

Gratis crypto & nft trainingen/gidsen:
ByBit #1 exchange ($1020 trade tegoed + airdrops):
Bitvavo #1 broker (Eerste 7 dagen geen transactiekosten tot €1000):
●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬●
Connect met mij & the Wolfpack!
Join de gratis WolfPack Discord:
Voeg me toe op Instagram:
Voeg me toe op Twitter:
●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬●
Op zoek naar meer informatie omtrent cryptocurrencies & NFT’s? Check dan ook de artikelen op eens. Of ga naar voor alle tools die ik gebruik voor crypto & nft traden.
●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬●
Al mijn video’s zijn strikt persoonlijke meningen. Zorg ervoor dat jij je eigen onderzoek doet. Neem nooit de mening van één persoon voor financiële begeleiding aan. Er zijn meerdere strategieën en niet alle strategieën passen bij alle mensen. Mijn video’s ZIJN GEEN financieel advies.

30 gedachten over “IS TERRA LUNA DOOD? Game over of gouden kans om x100 te gaan? in 2022”

 1. leuke video alsjeblieft, wat is de beste manier om cryptocurrency-investeringen te starten en goede winsten te maken. Ik doe mijn eigen onderzoek al een tijdje en ik weet nog steeds niet waar ik moet beginnen.

 2. Altijd al vervelend gevonden als iemand met een zonnebril op tegen je praat. Kijkt hij mij aan? Of leest hij iets af vanaf het beeldscherm… maarja… blijft een mooie achtergrond 😀

 3. Kun je nog in NL.. short gaan? In crypto?? Bij binance kan je met een NL, ID.. niet voor elkaar krijgen.

 4. i have been making losses trying to make profit trading. I thought trading demo account is just like trading the real market… can anyone help me out or at least advise me on what to do?

 5. Das ist wirklich ein großartiges Video, aber ich mache riesige Gewinne mit meiner Investition, seit ich mit dem Handel mit Mrs. Jasmine Warrenton begonnen habe, ihre Handelsstrategien sind erstklassig

 6. Mijn duizend euro van mn luna’s zou ik graag verdubbeld willen hebben als dat mogelijk is!

 7. Goede uitleg. Het is me een raadsel waarom je hebt bijgekocht. Er is zo enorm veel Luna bijgedrukt om ust te ondersteunen dat luna nooit meer 100 nooit meer 1 nooit meer 0,01 usd waard wordt. Superinflatie. Iedereen denk ah een koopje maar vergeet dat de prijs een afspiegeling is van het aantal munten.

 8. Heeft het zin om nu Luna te kopen? Ik hou wel van een gokje. Maar aangezien de Blockchain stil ligt koop je toch eigenlijk niets en ben je het kwijt als ze hem weer aanzetten? Zag ook een tweet van Terra dat ze de chain willen rebuilden en terugbrengen naar 1 miljard coins, welke dan verdeeld worden aan de coin eigenaren die ze in bezit hadden voordat de chain werd gestopt. Maw, als je nu koopt en de chain start weer ben je je geld kwijt. Klopt dit?

 9. Ze gaan de circulation supple terugbrengen naar 1 miljard tokens.
  Als je wilt verdienen, investeer dan om x100 te krijgen!!!

 10. Super duidelijk weer en hele gave setting !! Komt alleen maar meer motivatie van om ook te gaan traden😅
  Zou je weer wat vaker filmpjes willen maken over meerdere alt coins? Korte filmpjes zijn altijd zo verhelderend !! ✌

 11. Hou toch op met je nutteloze adviezen . Dit geld overigens voor alle tubers.mensen verliezen geld door Jullie.

 12. 3 dagen geleden Luna gekocht rond 0.0018 dollar voor 100 dollar en een paar uur later was het al 119 dollar waard dus ik dacht oke gaat lekker
  de andere morgen keek ik op mijn account en ik zoeken waar is lune stond dus ineens onderaan mijn lijst op nog 9 dollar
  en later die dag rond de 0.26 cent.

  Maar ik had ook nog ergens 25 dollar liggen bij FTX en voor dat bedrag 1751204 luna gekocht voor rond de 0.000015 dat was heel dicht bij de bodem en die was gisteren zelfs even 1000 dollar waard.
  meer dan 2000%
  dus ja het kan heel hard gaan.
  Ik heb nu een stop staan rond de 0.00005 dan heb ik nog steeds x3 ongeveer en voor nu laat het gewoon lopen

  mocht die de 1 dollar halen heb ik 1.75mil hehe
  gemaakt van 25 dollar
  Maar als je er over naa denkt dan weet je gewoon dat het waarschijnlijk nooit zo hoog terug komt.
  want dan zouden heel veel mensen multi miljoenair zijn.

Reacties zijn gesloten.