IS HET ZATERDAG KLAAR? – WAAROM KLAAGT SEC DE EX CTO NIET AAN?

laatste update: 08-2022


Ripple nieuws, Crypto nieuws, flitsupdate

Nieuwsberichten:

Ripple Secures Partnership To Launch New NFT Marketplace on the XRP Ledger

https://nft.crosstower.com/about

https://jed.tequ.dev/

Instagram: Gewoon Crypto

Twitter: Gewoon Crypto

De dagelijkse crypto entertainment op Gewoon Crypto.
Bedankt dat je kijk, vergeet niet op de Like button te klikken en te abonneren voor dagelijkse video’s!

Hier neem ik jullie mee in de entertainment van de Crypto markt, niks wat ik zeg moet je als advies of aanbeveling beschouwen, ik ben dan ook geen financieel adviseur! Alle verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle Consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de toegezonden informatie blijven volledig voor u eigen rekening want het is geen financieel advies. Je blijft altijd verantwoordelijk voor je eigen handelen.

Disclaimer: Ik ben geen financieel adviseur en alles besproken in de video is mijn mening en geen financieel advies. De informatie in de video is algemeen van aard en neemt niet de kijkers perspectief mee. Dit enkel en alleen voor entertainment doeleinde opgenomen! Cryptocurrencies brengt risico’s met zich mee, je kan een deel of zelfs al je inleg verliezen.
De kijker moet altijd:
1. Zijn eigen onderzoek doen.
2. Nooit meer investeren dan ze bereid zijn te verliezen.
3. Zelf onafhankelijk advies inwinnen bij een jurist, financieel adviseur of andere professioneel als ze besluiten informatie uit de video te gebruiken
Alle uitingen van Gewoon Crypto, is de mening van Gewoon Crypto en kan op géén enkele wijze worden opgevat als een persoonlijke uitnodiging, een advies of enige aanbeveling om tot aankoop van één of meer cryptovaluta over te gaan en daarin te beleggen. Gewoon Crypto is geen financieel adviseur en beoogt dat uitdrukkelijk ook niet te zijn. Aan de inhoud van de video’s op het kanaal Gewoon Crypto kunnen geen rechten worden ontleend.

4 gedachten over “IS HET ZATERDAG KLAAR? – WAAROM KLAAGT SEC DE EX CTO NIET AAN?”

  1. Mooie video…ik denk dat het geschil met de SEC nog wel door blijft etteren..je zit tenslotte in een nieuwe branche met weinig regelgeving.

  2. Xrp gaat pas omhoog als de rest ook weer omhoog gaat, eerder niet moonboys, al die gasten die nu 4 jaar op n wonder wachten terwijl de grootste shitcoins al tig x hebben gedaan, tel uit je winst 589 xrp eoy moonboys🤣🤣🤡🤡

Reacties zijn gesloten.