Is het tijd om te beleggen in obligatie ETF’s?


Lid worden van Markets Are Everywhere? Bekijk hier de mogelijkheden:

Rentecurve van de ECB:

Is het al tijd om te beleggen in obligatie ETF’s? Dat is de centrale vraag van deze video, die zich richt op minder geoefende beleggers. De kern: mocht blijken dat de rente zover verhoogd moet worden als in de jaren ’70 en ’80 om de inflatie onder controle te krijgen, dán is het tijd om obligatie ETF’s te overwegen.

#Rente #Obligatie #ETF

5 gedachten over “Is het tijd om te beleggen in obligatie ETF’s?”

  1. Heel mooie visie, alvast naar the next thing kijken. Kocht alvast wat 10yr treasury. Ik denk dat de VS/ Eur de rente niet veel verder omhoog kan zetten, zonder direkt de economieen te vermorzelen. Staatsschuld onbetaalbaar, etc.
    Door de ingezette liquidity squeeze, dus geld uit economien opzuigen door centr banken, zal de vraag naar 10yr papier enorm oplopen omdat commerciele banken dat opkopen als onderpand om bijelkaar te kunnen lenen. In n maand tyd kan de financiele wereld er totaal anders uitzien onder dergelijke omstandigheden. Ben ik te vroeg dan zet ik t wat terug, no problemo..

  2. Heel fijn, ben twee jaar aan het beleggen maar voor mij waren obligaties in relevant (dus niet in verdiept). Dit gaat wellicht verander, top video dus!

Reacties zijn gesloten.