Is crypto-hype NFT’s alweer voorbij?

laatste update: 08-2022


Gedurende de coronapandemie is de handel in NFT’s, een relatief nieuwe crypto-hype, bekender geworden. Maar de laatste tijd neemt het juist weer af. Hoe kan dit? Is het voorbij met deze hype? Jeroen Holtrop ontvangt artist en handelaar Julien van Dorland. Abonneer je hier gratis:

Wil je meer (exclusieve) video’s? Meld je dan hier aan voor onze video-nieuwsbrief:

Meer van De Telegraaf? Volg ons op:
Website:
Facebook:
Instagram:
Twitter:

#TELEGRAAF

30 gedachten over “Is crypto-hype NFT’s alweer voorbij?”

 1. Ik hou toch meer van echte kunst, dan al dat digitale gedoe, als ik zie wat voor prijzen er rond gaan voor iets heel simpels. Het is echt belachelijk, maar het kan interessant zijn voor iemand die iets wilt verdienen. Nu is het helaas te laat.

 2. Er is meer op de markt dan "laag kopen, hoog verkopen"; Ik geloof dat je daadwerkelijk van de markt kunt profiteren door daghandel of het kopiëren van signalen van een professionele handelaar die de markt begrijpt. Als je niet durft te profiteren van de huidige markt, laat dan iemand die meer weet dan jij, handelen met signalen van handelsexpert Joachim Müller, met zijn advies en signaalservice kon ik mijn portefeuille uitbreiden met 0,2 BTC op , tot 1,1 ƁtƇ in een paar maanden. Als je ooit een ervaren handelaar nodig hebt om nauwkeurige TA te tonen, dan raad ik Joachim (@Joachimtrades) aan op ᴛᴇʟᴇɢʀᴀᴍ

 3. Dat je 's ochtends wakker wordt en je hebt een doel voor ogen, wajo in 1 zin zegt die gap waar mijn leven volledig de mist in gaat.

 4. Ik heb hier weinig verstand van, dus kom vooral met een goede uitleg, maar waarom hebben we dit nodig dan? We hebben toch ook bijvoorbeeld het auteurs- en portretrecht?

 5. Alleen als je met echte analisten hebt gezeten met jarenlange handelservaring op hun naam en zorgvuldig geïnformeerd bent over hoe deze marktstructuur werkt, zou je gewoon een blinde man zijn die zijn weg probeert te vinden in een stad vol met talloze even blinde mensen, uit ervaring is een dip in crypto-marktwaarde een zeer interessant maar voordelig onderdeel van hoe de markt werkt, Btc en Eth (lichte dip) kunnen worden toegeschreven aan de enorme muntverkopen van investeerders de laatste tijd. Ik heb veel crypto in mijn bezit, maar een dip is nooit mijn probleem geweest, dips bieden alleen maar een mogelijkheid om meer handelsaandelen te verwerven, handelen is absoluut de stip. Handelen is echter een serieuze zaak die alleen moet worden gedaan met de juiste strategie en gids, ik heb gemakkelijk gebruik gemaakt van signalen van handelsanalist Henry Wilson. tijdens het uitvoeren van persoonlijke sessies met verbluffende rendementen, verzamel ik op deze manier cryptohandel en koop ik van dips. Kun je Henry gemakkelijk bereiken op Telegram? ( @henry_connect ) voor Crypto-gerelateerde problemen

 6. Jeroen: "Ja wat maak je dan precies als digital artist?"
  Knul: "Ik maak abstracte art…. enn uhh heel erg kleurrijk…ennn uhh dat doe ik altijd met een gedachte die daar achter zit.. dus ik probeer de 'viewer' emhmm een…. ja…..iets bij te brengen? zodat hun hersenen eigenlijk gaan nadenken over verschillende onderwerpen…."

  Please… ga je in aub wat meer verdiepen in de kunst voordat je hier onderuitgezakt in je stoel de grote kunstenaar gaat lopen uithangen. dit is namelijk gewoon ronduit cringe

 7. Een fungible token kan ook niet gewijzigd worden…. Een nft kan je niet omruilen met een andere nft omdat ze allemaal anders zijn. Verkeerde uitleg in video.

Reacties zijn gesloten.