IS BELEGGEN NOG WEL DE MOEITE WAARD MET HELE HOGE INFLATIE?

laatste update: 11-2022


💎 DEGIRO (AANBEVOLEN):
💎 BUX Zero:
💎 Coinmerce account aanmaken:

Inflatie in Nederland is op dit moment 16.8%, is beleggen nog wel de moeite waard?

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Zakelijk contact: focuss.contact@gmail.com

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Beleggen in aandelen brengt risico’s met zich mee. Je kan een gedeelte of zelfs je volledige inleg verliezen. Ik maak video’s over beleggen maar ik ben geen financieel adviseur. Je blijft altijd verantwoordelijk voor je eigen keuzes in het beleggen.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Mijn naam is Jeffrey en op het kanaal Focuss op Financiën wil ik mensen de kracht van beleggen laten zien. Ik laat zien in mijn openbaar portfolio hoe ik beleg voor de lange termijn. Dat is ook mijn doel met dit kanaal, mensen die vermogen willen opbouwen door te investeren voor de lange termijn. Ik deel daarom bijna dagelijks video’s over persoonlijke financiën en beleggen in aandelen en crypto. Dit doe ik vanaf halverwege 2020 en heb ook het idee dat ik dit nog een lange tijd blijf doen

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

#AANDELEN
#INVESTEREN
#BELEGGEN

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Tags:
aandelen
aandelen voor beginners
aandelen kopen
aandelen tips
aandelen 2022
investeren
investeren voor beginners
investeren in aandelen
beleggen
beleggen voor beginners
beleggen in aandelen
beleggen 2022
beleggen met weinig geld
beginnen met beleggen
beginnen met aandelen
financiën
focuss op financiën
focus op financiën
brokers
passief inkomen
dividend
vermogen
ETF
Index
goud
crypto
dogecoin
coinmerce
portfolio
bitcoin
facebook
beheerd beleggen
dmyd
nio
ttcf
dbx
apxt
vechain
chainlink
litecoin
eos
ethereum
xlm
baba
ethereum
alibaba
coinbase

9 gedachten over “IS BELEGGEN NOG WEL DE MOEITE WAARD MET HELE HOGE INFLATIE?”

  1. Top video! Je hebt eens een video gemaakt over hoe je zou gaan beleggen als je opnieuw zou starten (verdeling met %). Zou je dat nog hetzelfde aanpakken of zou je het met de kennis van vandaag anders verdelen?

  2. Ik bekijk het heel simpel. Met inflatie wordt je geld minder waard, maar nu zijn de aandelen en indexen ook gezakt, dus is het juist nu interessant om te starten met beleggen (b.v. een grote storting en daarna DCA). Zodra de koersen weer omhoog kruipen en je wilt dan nog gaan instappen, dan heb je EN het verlies van waarde van je euro's + een hogere prijs van de aandelen.

  3. Portfolioshow is is deze tijden een betere serie dan toen in 2020 toen elk portfolio in het groen stond

  4. Even een vraagje lieve Focuss. Is het nu een goed moment om Heroes Ginola te kopen? Ik heb momenteel een kapitaal van 2,646,431 fifa munten. Alvast bedankt.

  5. Grote leugen is dat je bescherm wordt tegen inflatie als je gaat investeren in bitcoin en aandelen. Geloof deze leugen niet.

  6. Je moet gewoon vooral niet elke dag kijken want dat heeft geen zin. Voorlopig hangen we rond deze 20k. Enja je kan meer geld in leggen, is je eigen keuze, maar gewoon sit back & relaxed en het gaat ooit wel weer omhoog. Dan eruit halen. En anders ja heb je gewoon pech.

Reacties zijn gesloten.