IOTA nog niet gepiekt, we gebruiken Bitvavo om MIOTA te kopen. in 2022

laatste update: 08-2022


De Bitvavo website

Disclaimer: De auteur van deze video is geen professional, adviezen op deze website geven geen enkele garantie en zijn geen beleggingsadvies. Je bent verantwoordelijk voor je eigen portfolio, investeer nooit meer dat je kan missen en doe altijd je eigen onderzoek. Vic en Bitcoinupdate.nl is niet verantwoordelijk voor verliezen van bezoekers van haar website.

#MIOTA #IOTA #BITVAVO

4 gedachten over “IOTA nog niet gepiekt, we gebruiken Bitvavo om MIOTA te kopen. in 2022”

  1. Super Vic. Iota heeft alles in zich om weer de top10 te halen komende maanden/jaren. Good luck us. šŸ™‚

  2. hoe stort ik mijn iota op mijn binance account? krijg een melding dat ik maar 1 keer een storing kan doen naar een iota adres. en in mijn binance account staat een iota adres die ik 2018 is gegenereerd, maar een nieuwe kan ik niet krijgen als ik op genereer nieuw adres klik?

Reacties zijn gesloten.