Investeren in Crypto: Is NU het Beste Moment? | Crypto Markt Crash 2022

laatste update: 08-2022


Sinds het begin van 2022, is de Crypto Markt serieus gedaald. Vele Cryptocurrencies staan 50% lager dan hun All-Time High! Daarom ga ik nu MEER Crypto kopen!

Meld je aan bij Coinmerce en ontvang gratis €10 euro Bitcoin bij je eerste storting van €100 euro of meer:

Welkom op mijn kanaal Yorijk! Ik hoop dat jullie genoten hebben van deze video en weer wat hebben bijgeleerd over aandelen en beleggen. Vergeet dan zeker niet te abonneren hierboven om geen enkele video te missen!

In deze video ga ik dieper in op de situatie in de Crypto markt op dit moment. We hebben de laatste weken een Crypto markt crash gezien die mooie inkoopmomenten met zich meebrengt. Ik ben dan ook van plan om meer Crypto bij te kopen en meer te investeren in Crypto 2022. Welke ik denk dat de beste Crypto om te kopen 2022 zijn en in welke cryptomunt ik investeer, leer je in deze video!

Persoonlijk beleg ik via DEGIRO. Ik heb deze broker gekozen omdat zij lage kosten bieden en een ruim aanbod aan handelsproducten.
Wilt u ook beleggen in Nederland via DEGIRO? Maak hier gratis een account aan:

Let op: Beleggen brengt risico’s met zich mee. U kunt uw geld verliezen.

Volg mij op Instagram voor dagelijkse beleggingsportfolio updates & meer:

Timestamps:

Zelf ben ik dit kanaal gestart om mijn weg naar het beste beleggingsportfolio te documenteren en hiermee anderen op weg te helpen bij hun eerste stappen op de beurs. Zelf ben ik ondertussen 5 jaar actief aan het investeren in aandelen. Nu wil ik mijn ervaring en expertise dan ook met jullie delen door middel van Yorijk!
In mijn video’s behandel ik vooral thema’s zoals “ In welke aandelen investeren ?”, “ Hoe ziet het beste ETF Portfolio 2021 eruit?“ en “ Hoe aandelen kopen en verkopen ?”. Verder deel ik ook maandelijks mijn DEGIRO portfolio zodat jullie een goed inzicht krijgen van welke aandelen kopen en verkopen, het beste beleggingsportfolio en hoe ik te werk ga op de beurs. Daarnaast deel ik met jullie ook waardevolle informatie van wat naar mijn mening de beste ETF 2021 en beste aandelen 2021 zijn!

Hoe moet je investeren in aandelen is een vraag dat ik vaak krijg? En nog specifieker, in welke aandelen investeren? Dit is zeer afhankelijk van wat je doelen van je beleggingsportfolio zijn! Hier geef ik maandelijks een overzicht hoe mijn aandelenportfolio ervoor staat:

Naast een maandelijkse update van mijn beleggingsportfolio, maak ik ook één maal per maand een video waarin ik mijn favoriete aandelen voor de desbetreffende maand opsom! Zo blijf je steeds op de hoogte van de aandelen die interessant zijn om in te investeren:

Weet je niet waarin je moet investeren en start je maar net met beleggen in 2021? Dan zijn ETF’s een goede keuze als beginnende belegger. Hierdoor beleg je in een mandje van aandelen en heb je spreiding binnen je portoflio. Leer hier alles over ETF’s:

Als laatste, beleg ik ook in Crypto en Bitcoin. De Crypto Markt is volatieler en je kan dus grotere winsten en verliezen maken op een kortere tijdsperiode. Wees dus op je hoede! Ben je benieuwd naar mijn Crypto Portfolio?

DISCLAIMER:

Beleggen brengt risico’s met zich mee. Je kan je inleg verliezen. Ik ben geen financieel adviseur. Je blijft altijd verantwoordelijk voor je eigen keuzes in het beleggen.

16 gedachten over “Investeren in Crypto: Is NU het Beste Moment? | Crypto Markt Crash 2022”

  1. Ban Rusland , niet te vergeten.

    The country's central bank issued a harsh report on cryptocurrencies, including a potential ban on mining and trading. Russia accounts for about 10% of global Bitcoin mining capacity

  2. Ik sta iets van 5x verlies (vooral Zil, Vet en Ada) wat is het beste om te doen nu ? Holden of beetje bijkopen?

  3. Your videos are always awesome, but how about covering DIAMOND BANK DAO, the things they are talking about doing sounds crazy, not to mention the APYs reach MARS !!! 🙂

  4. Gut detailliertes en genaues Video, das du gepostet hast, Alter, ich liebe deine Inhalte. Es ist lustig, wie einige Leute da draußen immer noch nicht akzeptiert haben, dass Kryptowährungen die Welt weiterhin global umgestalten, obwohl ich aus der Sicht eines Händlers seit Tagen dabei bin, wir wirklich mehr Experten auf Diemgestalten wie es geht gearbeitet, um die Gemeinde zu informieren. Der Preis von BTC schwankte in letzter Zeit, was bedeutet, dass der Markt derzeit offen ist und Sie nicht sagen können, ob er rückläufig of zinsbullisch sein wird. Diese Ungewissheit vertreibt die meisten Trader und zwingt die Anleger zum Halten. Een paar jaar geleden, is een valsche denkweise für einen Investor, denn als Investor sollte es anzus un liegenen, Wegenimüm und und abzuwarten und vielleicht ein paar Verluste hinzunehmen, das ist die falsche Gewinn machen. Es hängt alles von dem Muster ab, in dem Sie handeln, und auch von der Quelle Ihrer Strategien. Ich habe mit 2 BTC angefangen und in nur 4 Wochen über 5,5 BTC gesammelt, mit der richtigen Handelsstrategie, die mir von einem erfahrenen Händler, Mr. WASS BADSTUBER, gegeben wurde. Seine Methoden sind erstklassig und profitabel und er kann leicht per Telegram kontaktiert werden [@Wasstuber_Signals}

  5. Mooi die crypto munten maar denk dat de prijs naar vrijwel 0 kan gaan, dit is gokken terwijl je met je aandelen best goede analyses maakt en zo een intelligentere investering kan doen. Hopelijk starten veel volgers met crypto via jou link, heb je mooi 10 aan bitcoin steeds. Je zegt ook niet dat het het goedkoopste platform is maar heel politiek correct ik vind dat het een mooie design heeft.

  6. <It is amazing what you do, the amount of time and effort you donate is astounding, thank you thank you… You give me confidence.. so glad I found your channel so effective. This is a perfect time to partake in trading as it is volatile. I've made over 9.2 BTC starting at 1.5 BTC in just a few weeks with Mark Hamill Analysis, his strategy is so satisfying +❹❹7❽97⓿❸7❶⓿❽ on whatsapp and
@Markhamill6 on Telegram

  7. leuke video, wat is de beste manier om met cryptocurrency te beginnen en goede winst te maken, want ik ben al een tijdje bezig met mijn persoonlijke onderzoek en ik weet nog steeds niet hoe ik moet beginnen.

  8. <Ich bewundere die Mühe, die du in deine Videos steckst, Kumpel. Digitale Währungen verändern weiterhin die Welt weltweit. Heutzutage kann sich kaum noch jemand dagegen wehren. Aus der Sicht eines Händlers denke ich jedoch, dass wir wirklich mehr Experten auf diesem Gebiet brauchen, um Neuankömmlinge darüber aufzuklären, wie die Community funktioniert. Kryptowährungen bewegen sich allmählich auf etwas Großes zu und der Preisanstieg der letzten Monate ist nur der Anfang von größeren Dingen, die noch kommen werden. Viele Menschen sind skeptisch, wann sie sich am Markt einkaufen sollten und ob es zu spät ist, einen Vermögenswert zu kaufen. Wenn Sie halten, könnte es sein, aber beim Trading ist es nie zu spät, um zu kaufen. Ein Trader mit der richtigen Strategie und den richtigen Indikatoren macht unabhängig vom Marktpreis (Bullen oder Bärenviel. Ich handele mit Signalen des Handelsexperten Tilo Polter Trading Signals. Mit seinem Leitfaden- und Signa) ldienst habe ich über ein paar Monate Krypto-Assets im Wert von über 10 BTC mit einer Schätzung von 2,5 BTC zu Beginn gemacht. Sie können ihn leicht auf ᴛєIєɠramm erreichen; (@TiloPolter_Signals) für Krypto-Probleme, Prost..2

Reacties zijn gesloten.