Investeren in Bitcoin: de toekomst of gebakken lucht? | RTV Oost in 2022

laatste update: 09-2022


Cryptomunten, bijvoorbeeld bitcoin. De een vindt het niks, de ander ziet gouden bergen. Wij gingen de straat op in Nijverdal met de vraag: investeer jij al in crypto? Abonneer je hier gratis

‘De straat op’ is de voxpopserie van RTV Oost. We gaan de straat op met belangrijke vragen: wat vind je van het vuurwerkverbod? Heb jij een studieschuld? Ken je de miljonairs uit de Quote500? Gaat Pieter Omtzigt het in z’n eentje redden? Iedere week gaan we de straat op, ergens in Overijssel: Almelo, Staphorst, Enschede of Deventer. Misschien kom je ons wel een keertje tegen. Duik dan zeker even voor onze microfoon!

Download onze app om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws uit Overijssel

Wie zijn wij?
Op het kanaal van RTV Oost vind je het laatste nieuws uit de regio Overijssel en meer! Naast de spannende (LIVE) wedstrijden van PEC Zwolle, Go Ahead Eagles, FC Twente of Heracles Almelo interviewen we ook bijzondere mensen uit Overijssel. We laten je regionaal nieuws zien uit de regio’s Zwolle, Deventer, Almelo, Enschede, Vechtdal, Kop van Overijssel en de Reggestreek. Daarnaast brengen we je spraakmakende documentaires over bijvoorbeeld de vuurwerkramp in Enschede, Lotte van der Zee, Krav Maga en we gaan langs bij bekende mensen uit onze regio en brengen je het laatste nieuws van vandaag.

✉️ Heb je een tip? Mail dan naar nieuws@rtvoost.nl of stuur een WhatsApp-bericht: 06 – 57 03 33 33.

Abonneer op ons kanaal en blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws van RTV Oost!

Volg ons ook op social media!
Facebook –
Instagram –
Twitter –

#RTVOost #Bitcoin #RTVOostDeStraatOp

20 gedachten over “Investeren in Bitcoin: de toekomst of gebakken lucht? | RTV Oost in 2022”

 1. Wat kost dat aan stroom dan? Mn mattie heeft van 10 euro 60 gemaakt. Die loopt dik binnen haha. Degenen die er vanaf het begin bij zaten lachen heel hard. Word mij teveel gehyped.

 2. Als je weet wat je doet kun je in volatiele markten zoals die van cryptocurrencies ontzettend veel geld verdienen. De gemiddelde scholier die wat zakgeld in n high cap coin als bitcoin stopt zal niet rijk worden

 3. Die 10tje is sowie 1000/10.000 euro maarja op tv kun je beter minder zrggrn

 4. Dat het geen officiële munt is, is juist het mooie van crypto

 5. crypto is afgeleide van crypte. het is dus investeren in lucide massa. en behalve het echtpaar ed en lorrain warren is er nog nooit iemand rijk van geworden.

 6. Wow, ik postte hier gisteren een positief verhaal over crypto in 't algemeen en de censuur heeft alweer toegeslagen. Weg commentaar. Dankje Oost-Korea!

 7. Bitcoin verdwijnt voor altijd! De BTC = Baby Trafficking Coin welke tot de CIA en CCP behoort, verdwijnt straks wanneer we over het nieuwe QFS beschikken waar elke bedrag gewaarborgd zal zijn door goud certificaten. 95% van de crypto's verdwijnen en diegene die overblijven dienen goud gewaarborgd te zijn.

 8. Haha ogjeej. 20 jaar eerder met pensioen 😉 zelf weten natuurlijk

 9. De gemiddelde crypto investeerder loopt wss niet daar op straat, maar ga je vinden op een zolderkamer. Dit is niet de juiste doelgroep gok ik zo

 10. Kijk dit maar eens terug als BTC 100k staat. Nu investeren is je inzet 3x terug binnen 2 jaar.

 11. 2:47 mevrouw kom gauw uit die grot want het is weer zo laat🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️ het zou je moeder/schoonmoeder zijn😳

 12. Die oude man heeft wel mooi gelijk. Je hoort alleen de positieve verhalen. Zelf investeer ik wel maar grootste portfolio/vertrouwen is (in) aandelen. Grootste fout wat ik veel hoor is investeren voor de korte termijn om snel geld te verdienen.. heb een nieuwtje voor je dat is niet investeren dat is gewoon gokken.

Reacties zijn gesloten.