INVESTEREN IN AANDELEN VOOR BEGINNERS 2022 in 2023

laatste update: 10-2023


Investeren in aandelen voor beginners in 2022. Hoe moet je beginnen met beleggen? Waarin moet je beleggen? Waarom uberhaupt investeren?

#aandelen
#beleggen
#beginners
beginnen met investeren
aandelen voor beginners
beginnen 2022
beginnen beleggen
beginnen investeren
beginnen investeren
beleggen voor beginners
dalende aandelen
investeren in aandelen
investeren 2022
aandelen 2022
januari 2022
aandelen tips

Beleggen via DeGiro:
The Financial Hub Discord:
Instagram:

Disclaimer
=========
Ik ben geen (financieel) adviseur, doe dus altijd zelf onderzoek. De videos op dit kanaal zijn voor educatieve doeleinden.

8 gedachten over “INVESTEREN IN AANDELEN VOOR BEGINNERS 2022 in 2023”

  1. Goede video, alle belangrijke punten duidelijk gemaakt

  2. Goede video. Kort en krachtig voor een beginnende belegger. Altijd kwaliteitvideo's van jou!

  3. bedankt weer voor je video. Ben sinds kort geabonneerd en heb de aandelen van Discovery in december gekocht! Bedankt!

  4. Wil je Virgin Galactic eens uitgebreid meenemen in een video? 🙂

  5. Voor een beginnende belegger een uitstekende video. Ik zal je zeker blijven volgen! Bedankt!

  6. Goede video, thanks! Goed om op het einde nog een keer de kracht van ETF’s te benoemen. Stockpicking is toch echt zoveel lastiger dan mensen denken en het gros is echt beter af met een volledig gespreide, low-cost ETF (VWRL) en daar braaf elke maand wat in storten (ook niet alles in 1 keer erin).
    Omdat het een wat relatief saaie aanpak is, en je er moeilijk elke week een nieuwe video over kan maken, blijft dit helaas wel eens onderbelicht op youtube. Nogmaals goed dat je dat hier toelicht.

  7. De markt voor cryptocurrency wordt steeds aantrekkelijker voor beleggers die op zoek zijn naar activa met een lage correlatie om hun portefeuilles te diversifiëren, ongetwijfeld rekening houdend met het feit dat we stijgen met weinig tekenen van een stop. Ik zou zeggen dat het juist is om gewoon te wachten, misschien wat verliezen langs de lijn te nemen, dit is een slechte houding voor de belegger, want als een belegger die altijd manieren vindt om altijd meer munten te verhogen en meer munten te stapelen en zo winst te maken, is het levensstijl zou moeten zijn, zelfs ervaren handelaren hebben twijfels over lang of kort nemen. De omstandigheden van deze hausse zijn anders dan alles wat we ooit hebben gezien. Ik kreeg deze tips uit de eerste hand van Hayden Kaur, die andere handelaren altijd een stap voor is en al mijn transacties volledig in de gaten houdt om fouten te voorkomen en geld te verliezen. Mijn inkomsten zijn in slechts 3 maanden en 2 weken drastisch gestegen van 3,6 Bitcoin naar 17,7Bitcoin. Ik heb het volste vertrouwen in zijn handelsvaardigheden. het is raadzaam voor elke belegger om te profiteren van zijn strategie, Hayden is bereikbaar via 🆃🅴🅻🅴🅶🆁🅼 @ [@Haydenkaur]

  8. Stel dat ik niet meer mag verdienen dan 350 euro wegens ziekte uitkering en ik verdien bij met social media zien ze social media als inkomen als ik mijn geld die ik verdien onmiddelijk te investeren en niet ga gebruiken ook al komt dat boven het verdien grens!!!wat ik mij afvraag is als ik meer verdien maar onmiddelijk investeer zien ze dat dan door de vingers omdat ik over de grens kom met wat ik verdien 😀

Reacties zijn gesloten.