Investeerder legt uit: 8 gewoontes die jou arm houden!πŸ“‰ in 2023

laatste update: 06-2023


In deze video leg ik uit welke gewoontes jij hebt die ervoor zorgen dat je arm zal blijven. Ik laat je zien hoe ik hier in een vroeg stadium in mijn leven mee ben omgegaan en hoe ik omga met geld en welke gewoontes ik nu toepas om geld voor mij te laten werken.

Social media en community:
πŸ”΅ Discord:
πŸ”΅ Instagram:
πŸ”΅ Twitter:
πŸ”΅ Facebook:

De Grootste Nederlandse Exchange
πŸ”΅Bitvavo:

De beste Spot en Leverage exchange om te kopen en verkopen of long en short te gaan
πŸ”΅
___________________________________________________________________

Exotrader
Het platform waar we aantonen dat succesvol traden en investeren niet moeilijk hoeft te zijn. Via diverse leerporgramma leren we je stap voor stap succesvol te traden. Toegang tot deze programma vind je hieronder in de Academy.

Check Hier De ACADEMY :
πŸ”΅
πŸ”΅
___________________________________________________________________

DISCLAIMER:
Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee. Gebruik enkel gelden waarvan je je kunt permitteren deze te verliezen. Elke digitale valuta kan onderhevig zijn aan grote prijsschommelingen en kan zelfs waardeloos worden. Prijzen fluctueren ieder moment van de dag. Zorg ervoor dat je je bewust bent van de risico’s die het handelen in cryptocurrencies met zich meebrengt. We adviseren om informatie in te winnen bij een onpartijdig, competent persoon (of organisatie) voordat je start met handelen. Iedere persoonlijke, succesvolle trade of investering uit het verleden biedt op geen enkele manier garantie voor toekomstig succes.

4 gedachten over “Investeerder legt uit: 8 gewoontes die jou arm houden!πŸ“‰ in 2023”

  1. Bedankt Stef zeer interessant video , dit ga ik aan meer mensen delen , deze vorm van financieel advies is zeer welkom πŸ‘ŒπŸ‘.

  2. Interessante video. Goede uitleg. Altijd goed om te weten hoe anderen tegen dit soort zaken aankijken.

  3. Helemaal mee eens … als je om je zelf geeft die je het op deze manier 😊 bedankt en een fijne dag….

Reacties zijn gesloten.