Interview met Willem Middelkoop, fund manager en auteur van o.a. “De Big Reset”

laatste update: 03-2023


Voor alweer het vijfde interview in een serie interviews met experts op het gebied van inflatie, beleggen en monetaire ontwikkelingen hebben wij opnieuw gesproken met Willem Middelkoop. Het eerste interview met Willem vond bijna een jaar geleden plaats waardoor het hoog tijd werd weer eens met Willem te spreken.

Willem is binnen de nationale en internationale financiële wereld een gevestigde naam en heeft in de loop der jaren de bijnaam ‘Het Orakel van Amsterdam’ gekregen. Willem heeft meerdere boeken geschreven (waaronder ‘The Big Reset‘) en is actief als CEO van het Commodity Discovery Fund.

We hebben met Willem gesproken over het krimpen van de valutavoorraden van de Dollar en Euro, de effecten van de steunmaatregelen van de overheid en de prestaties van Willem zijn persoonlijke beleggingsportefeuille (‘Wet van Willem’) in 2022.

Daarnaast vertelt Willem ook wat momenteel in zijn ogen de belangrijkste ontwikkeling op geopolitiek gebied is. Uiteraard hebben wij gedurende het gesprek met Willem ook de huidige hoge inflatie besproken en zijn we dieper ingegaan op zijn Commodity Discovery Fund en de toenemende schaarste van grondstoffen.

Kortom, in het uur durende interview zijn we op veel verschillende onderwerpen flink de diepte in gegaan. Door de jarenlange ervaring van Willem in de financiële en monetaire wereld is zijn visie op bovenstaande zaken erg waardevol en leerzaam.

Dit maakt dit vervolg interview met Willem Middelkoop dan ook een must see!

Veel plezier met het kijken van het interview. Mocht je naar aanleiding van dit interview nog vragen hebben voor ons, laat dit dan vooral weten in de reacties onderaan de pagina.

Links:

Commodity Discovery Fund:
Gratis download ‘The Big Reset’:
Twitter Willem Middelkoop: p

15 gedachten over “Interview met Willem Middelkoop, fund manager en auteur van o.a. “De Big Reset””

 1. Mijn oma van beginn1900 zij altijd kluiten voor je duiten.
  Is altijd weer een goede les.
  Goed interview mannen.

 2. Interessant interview. Misschien volgende keer het geluid van tevoren even testen? 😉

 3. Als Willem spreekt luister ik. Hij maakt mensen financieel weerbaar, zoals ik graag mensen help met digitale weerbaarheid. Keer op keer legt hij uit hoe de wereld werkt.

 4. Hey kom je weer vertellen dat het zilver gaat stijgen?
  Er is ondertussen al 150 euro per kilo afgegaan.

 5. Matig(e) interview(ers), interviewer mag het ophalen van zijn neus tijdens het gesprek wel beperken en betere volumecontrole graag.

 6. Het geluid van willem laat te wensen over. Puntje van aandacht .
  De rest is super👍

 7. profeet willem. wat er echt gaat gebeuren weet alleen de allerhoogste elite

 8. belangrijkste is genoeg eten in huis en kaarsen. aan geld en goud heb je in een echte crisis niks aan

 9. Too bad I cant understand Dutch, wanted to see recent interview with Willem, hes great.

 10. Eten, drinken en voldoende bouwmaterialen……zelf energie opwekken en opslaan…….als alles stagneert gaat het leven hier gewoon door.
  Maken zelf bier, wijn, olijven olie, af en toe visje vangen, jagen op wilde zwijnen en …..we houden van muziek ……. Portugal en Mozambique houden me vitaal en jong

 11. Geen aandacht voor het verhaal van het opblazen van de pipeline. Had niet de één of ander het ANP opgekocht om de bevolking tegen "desinformatie" te beschermen?

Reacties zijn gesloten.