Interessant Aandeel na 30% koersdaling afgelopen week? | November 2023

laatste update: 11-2023


Een interessant bedrijf waarvan het aandeel 30% daalt afgelopen week. Nu interessant aandeel?
💶 Aandelen WAARDEREN en ANALYSEREN via
💰 BELEGGEN via DEGIRO (tip)

Beleggen doen we om geld te verdienen op de lange termijn. Soms wil je aandelen kopen van bedrijven die je interessant lijken, om meer spreiding te krijgen of om actiever bezig te zijn met beleggen. Als je wilt beginnen met beleggen dan zijn ETF’s een goede optie. Maar naarmate je langer bezig bent met beleggen wil je ook een individueel bedrijf kopen omdat je kansen ziet en meer rendement wilt maken. In de serie Interessante Aandelen bekijken we iedere maand een aandeel dat mogelijk interessant is.

In deze video bekijken we het aandeel van The Trade Desk. Het is een aandeel dat ik eerder heb behandeld en dat ook op mijn watchlist heeft gestaan. Maar nu wil ik het opnieuw analyseren, mede omdat het aandeel vorige week hard onderuit is gegaan op de beurs.

Wat is de reden van deze daling? Hoe denken andere beleggers en analisten over het aandeel? Ik wil ook zelf een waardering maken voor het aandeel en het eventueel toevoegen aan mijn watchlist.

PRODUCTEN EN DIENSTEN DIE IK GEBRUIK
💰 BELEGGEN via DEGIRO (tip)
💰 BELEGGEN via TradeRepublic
🔗 CRYPTO via Bitvavo:
🔗 CRYPTO via Coinmerce:
📊 Portfolio Dividend Tracker:
📊 Seeking Alpha met $50 korting:

💶 Aandelen WAARDEREN en ANALYSEREN via
👨‍🎓Mijn Online Training voor Beginnende Beleggers

⭐️ Meer aanbevelingen via

VIDEO ONDERWERPEN
00:00 Interessant Aandeel
00:29 The Trade Desk
01:14 Seeking Alpha
06:21 Overzicht TTD
07:51 Checklist
09:07 Cijfers
11:44 Analisten
12:55 Waardering TTD
19:22 Conclusie

#beleggen #aandelen #investeren

OVER EEN PASSIEF INKOMEN
Hallo, ik ben Ruud en sinds 2021 ben ik fulltime content creator en Youtuber.
Via Een Passief Inkomen deel ik informatie, ervaringen en ideeën die mij helpen naar een toekomst waarin ik financieel onafhankelijk wil zijn. Financiële onafhankelijkheid door middel van een passief inkomen is het einddoel,

Het begint met je persoonlijke financiën. Je moet hier inzicht en grip op krijgen. Daarna begin je met geld sparen en geld besparen. Dat geld moet je laten werken voor je. Vroeger kon dat op een spaarrekening, tegenwoordig moet je beginnen met beleggen om nog een mooi rendement te halen. Het investeren en beleggen in aandelen levert gemiddeld 7% rendement per jaar op, op de lange termijn.

Behalve je geld laten werken voor je, wil ik mijn tijd ook beter inzetten. Ik wil een passief inkomen opbouwen. Een inkomen dat ik verdien ongeacht hoeveel tijd ik werk of vanaf welke locatie ik dat doe. Dat klinkt moeilijk of onmogelijk, maar zeker tegenwoordig is het haalbaar met online ondernemen. Maar voordat je dat kunt bereiken, moet je natuurlijk van te voren wel veel tijd en energie hierin investeren. Een investering op de lange termijn waar je dan de vruchten van kunt plukken!

DISCLAIMER
De videos en content op dit kanaal zijn voor educatieve doeleinden. Ik ben geen (financieel) adviseur. Doe altijd zelf onderzoek naar de besproken onderwerpen en aandelen. Beleggen kent risico’s, je kunt (een deel van) je inleg verliezen.

WEBSITE

VOLG MIJ OP INSTAGRAM

STUUR EEN EMAIL
info@eenpassiefinkomen.nl

5 gedachten over “Interessant Aandeel na 30% koersdaling afgelopen week? | November 2023”

  1. Hi welke broker raad je aan voor ETF'S? Ik wil eenmalig hoog inleggen en elke maand bijstorten. Dus 12 transacties per jaar. Wil natuurlijk zo min mogelijk kosten!

  2. Goede video. Kun je een video maken over PLUG? Die zijn ook goed afgestraft

  3. Technisch ziet het er niet goed uit en TD nog wel wat lager.

  4. Weet jij of ik de realtime data vanuit deGiro ook in beeld kan krijgen op TradingView ?? Dank alvast.

Reacties zijn gesloten.