INFLATIE ZAKT: DIT KAN GOED UITPAKKEN VOOR AANDELEN

laatste update: 09-2023


💎 DEGIRO (AANBEVOLEN):
💎 Coinmerce account aanmaken:

Inflatiecijfers vanuit de Verenigde Staten bespreken

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Zakelijk contact: focuss.contact@gmail.com

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Beleggen in aandelen brengt risico’s met zich mee. Je kan een gedeelte of zelfs je volledige inleg verliezen. Ik maak video’s over beleggen maar ik ben geen financieel adviseur. Je blijft altijd verantwoordelijk voor je eigen keuzes in het beleggen.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Op dit kanaal wil ik mensen op weghelpen in het beleggen. Of het nou beleggen is voor beginners of beginners met veel ervaring. Beleggen in aandelen zou ik bespreken maar het beleggen in goud en zilver komt ook ten sprake. Investeren in crypto zal ook behandeld worden. Aandelentips is een groot gedeelte van het kanaal maar vooral mensen bewust maken dat beleggen je financieel vrij kan maken. Of dat nou via groeiaandelen gaat gebeuren of via ETFs zoals de Vanguard All World (VWRL) maakt niet uit. Je kan ook kiezen om een dividend portfolio te beginnen, kortom alles omtrent financiën zal ik bespreken.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

#AANDELEN
#BELEGGEN
#INVESTEREN

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Tags:
aandelen
aandelen voor beginners
aandelen kopen
aandelen tips
aandelen 2023
investeren
investeren voor beginners
investeren in aandelen
beleggen
beleggen voor beginners
beleggen in aandelen
beleggen 2023
beleggen met weinig geld
beginnen met beleggen
beginnen met aandelen
financiën
focuss op financiën
focus op financiën
brokers
passief inkomen
dividend
vermogen
ETF
Index

5 gedachten over “INFLATIE ZAKT: DIT KAN GOED UITPAKKEN VOOR AANDELEN”

  1. We balanceren nog steeds op een dun randje naar mijn mening. De rente zal nog wel een tijdje hoog blijven en de inflatie zakt zeker maar is met 4.9% nog steeds heel hoog.. Ik denk dat het nog te vroeg is om te kijken naar boven. Als de inflatie weer rond de 2% is en de rente langzaam verlaagd wordt verwacht ik dat we weer echt omhoog kunnen gaan kijken op de chart. Tot die tijd gewoon lekker inschalen ;). Thanks voor de video 💪

  2. Ik verwacht eigenlijk dat de inflatie blijvend is en op en neer zal golven de komende jaren.
    Net als in de jaren '70. Zolang de inflatie niet langdurig rond de 2% zit zal de rente ook wel op huidig niveau blijven.

  3. Hoge loonsverhoging, gevolgd door hogere prijzen die de bedrijven doorrekenen, is hoge inflatie, is hoge rente, is daling aandelen

Reacties zijn gesloten.