Inflatie NL nummer 4 van EU | DOGE heeft serieuze plannen | BTC nieuws vandaag + GIVEAWAY | #634

laatste update: 05-2022


Check hier de CRYPTOSAVER starter set:
Nederland staat op nummer 4 van de hoogste inflatie in Nederland. Daarnaast heeft de Dogecoin Foundation grote toekomstplannen gepresenteerd waar (hoe kan het ook anders) Elon Musk bij betrokken is. Dit en meer zie je vandaag in de video van Axel. Abonneer voor het laatste bitcoin nieuws en de koers:

00:00 Intro + GIVEAWAY!
02:11 Coinbase één jaar geleden naar de beurs; de resultaten?
07:07 Ook Justin Sun komt met decentrale stablecoin
09:18 Duitse Commerzbank vraagt crypto licentie aan
12:04 DOGE heeft serieuze plannen
15:30 NL’se inflatie één van hoogste binnen EU
17:44 Koerrrsen koerrrsen!
21:51 Outo + GIVEAWAY!

—–
Meer van BTC Direct?
✅ Koop crypto:
✅ Hardware wallets:
✅ Cryptonieuws:
✅ Facebook:
✅ Telegram:
✅ Twitter:
✅ Instagram:
✅ Abonneer youtube:
✅ Nieuwsbrief:

Disclaimer: De informatie in deze video is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrency’s. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Welkom op het YouTube kanaal van BTC direct. Hier vertelt Axel van den Bogaard je alles over de bitcoin koers en bitcoin nieuws, we bespreken de ethereum koers, vertellen je alles over Ripple nieuws en nemen met je door hoe de litecoin ervoor staat. Uiteraard bespreken we al het cryptocurrency nieuws dat er is, we laten zien hoe je een cryptocurrency kunt kopen en bespreken de mogelijkheden rondom een wallet voor je bitcoins of andere crypto’s. Je kunt ook tutorials vinden rondom de aanschaf van cryptogeld.

We nemen je dagelijks mee in de koers van alle cryptocurrency, de koers van bitcoin, de koers van litecoin, de koers van ripple en nog veel meer.

Abonneer je nu op ons kanaal en zorg dat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws dat BTC Direct je te bieden heeft!
#btcdirect #bitcoin #cryptocurrency #cardano #doge

30 gedachten over “Inflatie NL nummer 4 van EU | DOGE heeft serieuze plannen | BTC nieuws vandaag + GIVEAWAY | #634”

  1. Pas op voor spammers die de commentsectie vervuilen. Wij zullen nooit vragen contact op te nemen via WhatsApp. Vermijd bots die in de comments handelaren en coins aanbevelen.

  2. 16 VERSCHILLENDE wallets, in 9 verschillende MERKEN. Nano s is in drie kleuren, maar wel dezelfde wallet. Als je die kleurkeuze meetelt zijn het 18 VERSCHILLENDE wallets! En 6 niet leverbaar…. onduidelijk gestelde vraag dit..

  3. In de webshop staan 18 verschillende wallets in het aanbod, en bedankt voor de vele informatieve videos op youtube.

  4. Hoi Axel, ook ik maak graag kans op deze waardevolle prijs. Ik tel er 18 op de site. Ergens verwacht ik een addertje, maar toch tel ik er 18. Dus vingers crossed en hoop net als alle andere deze waardevolle prijs te winnen ! Leuk initiatief 👌

  5. Wederom bedankt voor de informatieve filmpjes! Kijk uit naar de volgende van maandag! Ga zo door!
    Op de site tel ik 18 hardware wallets.

  6. Jullie bieden 18 hardware wallets aan en ik zou daar heel graag eentje van winnen. Bedankt voor alle nieuwtjes, ik vond het alweer zeer interessant.

  7. Uitstekend artikel. Zeer gedetailleerde en nauwkeurige video die je hebt gepubliceerd, ik ben dol op je inhoud. Het is grappig hoe sommige mensen nog steeds niet hebben geaccepteerd dat cryptocurrencies de wereld wereldwijd blijven veranderen. Degenen die tegen vandaag zijn, hebben het moeilijk. Hoewel ik vanuit het perspectief van handelaren denk dat we echt meer experts op dit gebied nodig hebben om nieuwkomers/investeerders te informeren over hoe de gemeenschap werkt, fluctueert de prijs van BTC de laatste tijd, wat betekent dat de markt momenteel open is. . en het is niet bekend of dit zo zal zijn. De zaak Te bearish of te bullish, deze onzekerheid schrikt de meeste handelaren af ​​en dwingt beleggers waakzaam te zijn. Ik zou helemaal verkeerd zeggen, gewoon achterover leunen en wachten op verliezen kan een verkeerde houding zijn voor een belegger, omdat je als belegger manieren zult vinden om steeds meer munten te krijgen en te laden, wat onze topprioriteit zal zijn. Het hangt allemaal af van het patroon dat u verhandelt en ook van de bron van uw strategieën. Ik begon met 2 BTC en verzamelde meer dan 6,5 BTC in slechts 4 weken met de juiste handelsstrategie die mij werd gegeven door een ervaren handelaar, de heer Cort Aldege. Zijn methoden zijn top en winstgevend en hij is gemakkelijk te bereiken via ͲeIєɠɾαm [@CORTALDEGE]

Reacties zijn gesloten.