Inflatie in de geschiedenisboeken | Fraudeert Coinmarketcap? | Crypto nieuws vandaag | #794

laatste update: 01-2023


De inflatie in Nederland viert hoogtij. Deze is in 2022 gestegen tot 10% ten opzichte van 2021. De laatste keer dat het zo hoog was, was in 1975. Daarnaast gaan er geruchten dat Coinmarketcap fraudeerde met airdrops. Wij hebben de belangrijkste nieuwtjes voor je op een rij gezet! Abonneer voor het laatste bitcoin nieuws en de koers:

00:00 Intro
00:40 Pantera haalt 48 miljoen USD voor bitcoin investeringen
03:38 GBTC investeerders komen met collectief tegen bestuur
06:25 Ontwaken BTC whales uit winterslaap?
08:14 CoinMarketCap beschuldigt van fraude met airdrops
11:24 Inflatie over 2022 breekt records
14:57 Koerrrsen koerrrsen!
19:00 Outro

—–
Meer van BLOX?
✅ Koop crypto:
✅ Cryptonieuws:
✅ Facebook:
✅ Telegram:
✅ Twitter:
✅ Instagram:
✅ Abonneer youtube:
✅ Nieuwsbrief:

Disclaimer: De informatie in deze video is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrency’s. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Welkom op het YouTube kanaal van BLOX. Hier vertelt Axel van den Bogaard je alles over de bitcoin koers en bitcoin nieuws, we bespreken de ethereum koers, vertellen je alles over Ripple nieuws en nemen met je door hoe de litecoin ervoor staat. Uiteraard bespreken we al het cryptocurrency nieuws dat er is, we laten zien hoe je een cryptocurrency kunt kopen en bespreken de mogelijkheden rondom een wallet voor je bitcoins of andere crypto’s. Je kunt ook tutorials vinden rondom de aanschaf van cryptogeld.

We nemen je dagelijks mee in de koers van alle cryptocurrency, de koers van bitcoin, de koers van litecoin, de koers van ripple en nog veel meer.

Abonneer je nu op ons kanaal en zorg dat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws dat BLOX je te bieden heeft!
#BLOX #bitcoin #cryptocurrency #cardano #doge

6 gedachten over “Inflatie in de geschiedenisboeken | Fraudeert Coinmarketcap? | Crypto nieuws vandaag | #794”

  1. Pas op voor spammers die de commentsectie vervuilen. Wij zullen nooit vragen contact op te nemen via WhatsApp. Vermijd bots die in de comments handelaren en coins aanbevelen.

  2. Klopt Coinmarketcap fraudeert, zo heb ik destijds gezien dat devs van bepaalde shitcoins dat ze coinmarketcap betalen om trending te zijn.

  3. Dank Axel voor de belangrijke nieuws op YT. van BLOX BItc. voor vandaag hellemaal ik wens je een hell😀👍👋e mooi avond en tot morgen groet!

  4. "A man can be as great as he wants to be. If you believe in yourself and have the courage, the determination, the dedication, the competitive drive and if you are willing to sacrifice the little things in life and pay the price for the things that are worthwhile, it can be done." -Vince Lombardi

  5. "You measure the size of the accomplishment by the obstacles you had to overcome to reach your goals." -Booker T. Washington

Reacties zijn gesloten.