Inflatie geen tijdelijk probleem | Bitcoin schiet door 58.000 dollar | BTC Nieuws vandaag | #550

laatste update: 03-2023


De week is doormidden, en de bitcoin koers knalt door 58.000 dollar! Tegelijkertijd blijft inflatie een probleem. Tekorten en lange levertijden worden als argument aangeleverd, maar de media vergeet iets belangrijkers (iets met een geldprinter). Abonneer voor het laatste bitcoin nieuws en de koers:

00:00 Intro
01:29 BTC Hashrate en difficulty komen tot rust
04:25 Fidelity Investments komt met BTC Spot ETF
06:53 FED deed bijna alle koersen weer dalen
09:21 Snoop Dogg lanceert eigen NFT
11:44 Prijzen in NL stijgen in recordtempo
14:11 Koerrrsen koerrrsen!
19:32 Outro

—–
Meer van BTC Direct?
✅ Koop crypto:
✅ Hardware wallets:
✅ Cryptonieuws:
✅ Facebook:
✅ Telegram:
✅ Twitter:
✅ Instagram:
✅ Abonneer youtube:
✅ Nieuwsbrief:

Disclaimer: De informatie in deze video is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrency’s. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Welkom op het YouTube kanaal van BTC direct. Hier vertelt Axel van den Bogaard je alles over de bitcoin koers en bitcoin nieuws, we bespreken de ethereum koers, vertellen je alles over Ripple nieuws en nemen met je door hoe de litecoin ervoor staat. Uiteraard bespreken we al het cryptocurrency nieuws dat er is, we laten zien hoe je een cryptocurrency kunt kopen en bespreken de mogelijkheden rondom een wallet voor je bitcoins of andere crypto’s. Je kunt ook tutorials vinden rondom de aanschaf van cryptogeld.

We nemen je dagelijks mee in de koers van alle cryptocurrency, de koers van bitcoin, de koers van litecoin, de koers van ripple en nog veel meer.

Abonneer je nu op ons kanaal en zorg dat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws dat BTC Direct je te bieden heeft!
#btcdirect #bitcoin #cryptocurrency #cardano #doge

8 gedachten over “Inflatie geen tijdelijk probleem | Bitcoin schiet door 58.000 dollar | BTC Nieuws vandaag | #550”

  1. Pas op voor spammers die de commentsectie vervuilen. Wij zullen nooit vragen contact op te nemen via WhatsApp. Vermijd bots die in de comments handelaren en coins aanbevelen.

  2. Hoezo lekker gewoon zelfde patroon als de laatste 5 dagen op af op af op af. Het gaat pas lekker als de 60k definitief breekt en anders is het gewoon zwaar oppassen geblazen.

  3. Bedankt weer voor de info, ik zie het positief in Alhoewel Gaat Axel dan wel op vakantie binnenkort ?

  4. Weet niet wat het is, maar er zit nog steeds een raar tril-effect door je geluid heen 🙁
    Edit: lijkt wel of er iets mee-echoot, een soort van gehum.

  5. Er is niks boeiends blijft tussen 50.000)52000 stuiteren . Kan echt moe worden van al die analyses die meerendeels load of shit talks bevatten als hij stijgt dan bla bla die support en als zakt bla bla die support . Ik kan je ook voorspellen als er een finale is in de sport dat er 1 wint en 1 verliest al die analisten met hun bagger . Ik heb liever info over wat er verkocht is of ze kopen of verkopen dat in combinatie met achtergronden bv positief of negatief nieuws , meer QE van banken zijn vaak betere indicatoren dan die domme fibonacci gerallen die laten alleen maar zien waar en rond welk bedrag iets komt maar niet of stijging of daling komt . Ben die analisten echt moe 90% is load vol onzin en open deuren intrappen

  6. en terug naar af, btc doet niks en het vuurwerk dat hoor ik al sinds september dus vergeet 2021

  7. <Thanks 🙏 for the continuous great 😊videos, I think those who would allow market dynamics to dictate when to trade or not are either new to space in general or probably just plain naive, the sphere has far worse Seen times, enlightened traders continue to use the dip and pump and even purchase more stocks for trading sessions. I would say that more weight should be given to trading as it is much profitable than holding. Trading went smoothly for me as I got over 11Btc in just 8 weeks from implementing trades with tips marcellus. I would advise all of you to trade your asset rather than hold it for a future you are not sure about.

Reacties zijn gesloten.