INDEX BELEGGEN beter dan losse AANDELEN KOPEN – 250 euro beleggen

laatste update: 08-2022


Hoe gaat het met mijn portfolio waarmee ik een breed gespreide ETF probeer te verslaan?
💰 GRATIS AANDEEL via BUX Zero tot 200 euro
💰 BELEGGEN via DEGIRO (tip)

Maandelijks aandelen kopen, dat is het idee van deze serie. Soms is het een aandeel, soms koop ik meerdere aandelen. Maar maandelijks ga ik 250 euro beleggen en neem ik je mee in de opbouw en het rendement van dit portfolio. Om te laten zien wat je kunt opbouwen als je begint met beleggen, ook met kleinere bedragen en vanaf 0 euro startkapitaal. Daarnaast beginnen met beleggen met een nieuw portfolio waarbij we proberen om, zowel op de korte als lange termijn, de markt te verslaan.

In deze video kijken we eerst naar mijn portfolio op dit moment, want dat valt nogal een beetje tegen. Nog steeds. Maar dat geeft misschien wel weer hoe het er aan toe gaat op de beurs op dit moment. Vervolgens kijken we naar wat we met de 250 euro van deze maand gaan doen. We maken dan ook een vergelijking van mijn portfolio met de ETF VWCE (VWRL met dividend).

PRODUCTEN EN DIENSTEN DIE IK GEBRUIK
💰 BELEGGEN via DEGIRO (tip)
💰 AANDELEN KOPEN via BUX Zero (gratis aandeel)
🔗 CRYPTO via Bitvavo:
🔗 CRYPTO via CoinMerce:
🥇 KOOP GOUD, ZILVER EN PLATINA via

💶 Aandelen WAARDEREN en ANALYSEREN via
👨‍🎓Mijn Online Training voor Beginnende Beleggers
⭐️ Meer aanbevelingen via

VIDEO ONDERWERPEN
00:00 Intro
00:26 Portfolio
05:25 Aandeel kopen?
09:14 Vergelijking met VWRL / VWCE
11:32 Conclusie

#beleggen #aandelen #investeren

⚠️ Beleggen brengt risico’s met zich mee. Je kunt (een deel van) je inleg verliezen. ⚠️

OVER EEN PASSIEF INKOMEN
Hallo, ik ben Ruud en sinds 2021 ben ik fulltime content creator en Youtuber.
Via Een Passief Inkomen deel ik informatie, ervaringen en ideeën die mij helpen naar een toekomst waarin ik financieel onafhankelijk wil zijn. Financiële onafhankelijkheid door middel van een passief inkomen is het einddoel,

Het begint met je persoonlijke financiën. Je moet hier inzicht en grip op krijgen. Daarna begin je met geld sparen en geld besparen. Dat geld moet je laten werken voor je. Vroeger kon dat op een spaarrekening, tegenwoordig moet je beginnen met beleggen om nog een mooi rendement te halen. Het investeren en beleggen in aandelen levert gemiddeld 7% rendement per jaar op, op de lange termijn.

Behalve je geld laten werken voor je, wil ik mijn tijd ook beter inzetten. Ik wil een passief inkomen opbouwen. Een inkomen dat ik verdien ongeacht hoeveel tijd ik werk of vanaf welke locatie ik dat doe. Dat klinkt moeilijk of onmogelijk, maar zeker tegenwoordig is het haalbaar met online ondernemen. Maar voordat je dat kunt bereiken, moet je natuurlijk van te voren wel veel tijd en energie hierin investeren. Een investering op de lange termijn waar je dan de vruchten van kunt plukken!

DISCLAIMER
De videos en content op dit kanaal zijn voor educatieve doeleinden. Ik ben geen (financieel) adviseur. Doe altijd zelf onderzoek naar de besproken onderwerpen en aandelen. Beleggen kent risico’s, je kunt (een deel van) je inleg verliezen.

BEZOEK DE WEBSITE

VOLG MIJ OP INSTAGRAM

STUUR EEN EMAIL
info@eenpassiefinkomen.nl

13 gedachten over “INDEX BELEGGEN beter dan losse AANDELEN KOPEN – 250 euro beleggen”

  1. Ik zou eens naar VOPAK kijken als ik jou was. Een prachtig dividend rendement (keert echter maar één keer per jaar uit, en dat is pas geweest'). Maar ook een mooie overname kandidaat. HAL heeft na de overname van Boskalis nog steeds voldoende geld in kas om VOPAK ook over te nemen lijkt mij.

  2. Kijk dit is interessant want ik bezit zelf meer dividend aandelen maar met de crisis wat nu bezig is ben ik er wel heel nieuwsgierig naar wat beste keuze uiteindelijk zal zijn.

  3. Hoi Ruud! Disney is in 8 maanden bijna gehalveerd. Misschien een interessant instap moment. Het aandeel kost nu net zoveel als een intree kaartje. 😉

  4. FCX, ZIM, KGC, BX, AMT zeker voor lange termijn … laatst UPST in de dip gekocht naar uitkomst van de earnings, voor korte termijn

  5. Dag Ruud, leuke serie, echter zou je je niet eens verdiepen in opties om op termijn als je aandelen posities wat groter zijn je calls kunt schrijven op je aandelen bezit. zo kun je toch rendement maken als de beurs blijft liggen of daalt en loop je enkel risico minder winst te maken bij een snelle stijging. Mijn bescheiden mening toch een professionalisatieslag bij het beleggen.

Reacties zijn gesloten.