IN WELKE AANDELEN BELEG JIJ IN 2023? AEGON ING BNP PARIBAS NATIONALE NEDERLANDEN EN CREDIT AGRICOLE

laatste update: 09-2023


Regelmatig maak ik video’s waarin ik uitleg in welke aandelen ik beleg met mijn beleggingsportefeuille. Zo heb ik ruim een jaar geleden een video gemaakt waarin ik aangaf dat banken en verzekeraars het wel eens heel goed kunnen gaan doen in 2022. Met als reden dat de rente omhoog gaat in 2022. In december 2021 heb ik 10% geïnvesteerd in Europese banken en verzekeraars: Aegon, Nationale Nederlanden, BNP Paribas en Credit Agricole. Nu we een goed jaar verder zijn ga ik laten zien wat deze investering heeft opgeleverd. De AEX index is in 2022 met 14.5% gedaald dus daarmee mag je iedere belegging vergelijken. In februari heb ik ook een positie genomen in het aandeel ING en samen met dit aandeel hebben de banken en verzekeraars maarliefst 11% rendement gemaakt in 2022. Wat verwacht ik voor 2023? Sowieso dat banken en verzekeraars het beter gaan doen dan het gemiddelde. Dus stel dat de AEX index in 2023 met 5% daalt dan verwacht ik dat deze bank- en verzekeraars een betere performance laten zien. Het belangrijkste is dat jij belegt met een plan. Hoe ik je daarbij kan helpen laat ik ook zien aan het einde van de video.

Bekijk alle aandelen analyses:

Bekijk alle beurs analyses:

Beleggingsboeken die ik aanraad:
Beleggen in aandelen voor dummies:
Beleggen met technische analyse:

AD-Affiliate links
——

Beleggen kan risico’s met zich meebrengen.
FreedomfundBeleggen geeft geen financieel advies, noch is de informatie op onze kanalen financieel advies. Je kunt je inleg verliezen, handelen is altijd je eigen verantwoordelijkheid. De informatie in deze video en alle andere content van FreedomfundBeleggen is gebaseerd op persoonlijke ervaring en dient ter lering en vermaak. Doe zelf onderzoek en handel enkel goed geïnformeerd. Freedomfund Beleggen is niet verantwoordelijk voor het gebruik van de informatie in deze video en al haar andere content.

Ik gebruik soms affiliate links, hierdoor krijg ik een kleine commissie al je iets bestelt via mijn link. Jij betaalt hier niets extra’s voor en het helpt mij bij het creeëren van meer content.

2 gedachten over “IN WELKE AANDELEN BELEG JIJ IN 2023? AEGON ING BNP PARIBAS NATIONALE NEDERLANDEN EN CREDIT AGRICOLE”

  1. Leuke video en mooi resultaat! ASR en NN Group voeg ik beiden toe rond of onder de 40 euro.

Reacties zijn gesloten.