In gesprek met Pim Verlaan van Jong Beleggen | De Aandeelhouder Podcast Afl. 71 in 2022

laatste update: 07-2022


In deze podcast-aflevering van De Aandeelhouder praat Nico Inberg met Pim Verlaan, oprichter van de beleggerspodcast Jong Beleggen. Pim houdt bovendien sinds een kleine twee jaar een portefeuille bij die is ingedeeld naar Value, Growth en GARP. Hierover en over andere beurszaken komen de heren te spreken.

Aandelen die langs komen zijn onder andere Shell, Just Eat Takeaway en Abn Amro.

Nog geen lid van De Aandeelhouder? Voor €14 per maand ontvang je van ons:

– elke zaterdag het online beursmagazine De Aandeelhouder op Zaterdag
– toegang tot de tweewekelijkse interactieve chatsessies
– toegang tot onze Premium artikelen over actuele zaken op de beurs
– toegang tot onze exclusieve video’s en webinars

DAH Lid worden:
Instagram:
Twitter:
Facebook:

———

Wanneer je je abonneert op ons youtube-kanaal ontvang je automatisch meldingen wanneer er nieuwe video’s zijn.

#beleggen #aandelen #aex #beurs #investeren #dividend #technologie #portefeuille #aandeel

6 gedachten over “In gesprek met Pim Verlaan van Jong Beleggen | De Aandeelhouder Podcast Afl. 71 in 2022”

  1. Leuk om Pim nu een keer geïnterviewd te zien, ipv dat hij de interviewer/presentator is. Nu ben je in het begin van het gesprek (@3:40) complimenteus naar je gast Nico, en dat snap ik, je hebt nog 3 kwartier te vullen, maar je geeft dus aan dat Pim het goed heeft gedaan in zijn portfolio. Vandaag zie ik echter zijn 'all time' winst op 2% staan na 2 jaar beleggen (met een YTD verlies van -25%), waarbij de AEX ruim 11% nog is gegroeid. Wellicht had je aan het eind Pim nog iets kritischer kunnen bevragen hoe hij terugkijkt op afgelopen twee jaar.

    (respect overigens voor Pim dat hij zijn portfolio zo openstelt, anders had ik deze opmerking ook niet zo kunnen maken, en ik begrijp van Pim goed dat hij vooral aan het leren is, en dit in de toekomst allemaal nog moet renderen).

    @Pim, wellicht iets voor je eigen podcast om binnenkort nog een stuk aan te wijden. 240k portfoliowaarde klinkt interessant, maar je noemt zelden dat je er 236k aan geld in hebt zitten, dat brengt het geheel in een iets anders perspectief.

  2. Dank voor deze podcast met Pim. Op 4 februari hadden we een podcast met als gast Marc Langeveld met als onderwerp het wel en wee van de chipsector. Fantastische man; veel ervaringskennis en goed gebracht. Graag het verzoek om Marc weer uit te nodigen gezien de veranderende markt (omgeving) in deze sector.

  3. <Geweldige post Zeer gedetailleerde en beknopte video die je hebt gepost vriend, hou van je inhoud, het is grappig hoe sommige mensen nog steeds niet hebben geaccepteerd dat cryptocurrencies de wereld wereldwijd blijven hervormen. Het is moeilijk voor iedereen die er tegenwoordig tegen is. Hoewel ik vanuit het perspectief van een handelaar denk dat we echt meer experts op dit gebied nodig hebben om nieuwelingen/investeerders voor te lichten over hoe de gemeenschap werkt, fluctueert de prijs van BTC de laatste tijd, wat betekent dat de markt momenteel open is en je kunt niet zeggen of het zo is. als deze onzekerheid te bearish of bullish wordt, duwt deze onzekerheid de meeste handelaren weg en dwingt investeerders om vast te houden. omdat je als belegger manieren vindt om steeds meer munten te verhogen en op te waarderen, zou ons belangrijkste doel moeten zijn om winst te maken. Het hangt allemaal af van het patroon dat u verhandelt en ook van de bron van uw strategieën. Ik begon met 2 BTC en verzamelde meer dan 4,5 BTC in slechts 4 weken met de juiste handelsstrategie die mij werd gegeven door een ervaren handelaar, de heer Cameron Bryon. Zijn methoden zijn top en winstgevend en hij is gemakkelijk te bereiken via Telegram [ @Cameronsignals ] en op WhatsApp [ +12092884571 ]…

Reacties zijn gesloten.