In essentie zijn cryptomunten een revolutionaire technologie in 2023

laatste update: 09-2023


We hebben het in Nederland eigenlijk geweldig, zeker als je kijkt naar betaalmogelijkheden. Maar voor mensen elders in de wereld is bitcoin nu al een oplossing, betoogt blockchaintechnologie-analist Bert Slagter.

Vanuit ons Westers privilege lijkt er nog een lange weg te gaan voor een scenario waarin de bitcoin de euro of dollar kan vervangen, maar dan kijken we niet naar de werkelijke innovatie, vindt Slagter.

(Deze video werd opgenomen in juni 2022)
Meer lezen? /

3 gedachten over “In essentie zijn cryptomunten een revolutionaire technologie in 2023”

  1. Ik zag 9 weergave in 16 uur en dacht echt dat ik één of ander AI geschreven nep artikel zou vinden. Eindstand gwn een prima samenvatting van de crypto wereld gezien van verschillende oogpunten. +1 voor deze video

  2. Ik ben nieuw in beleggen en vind het moeilijk om deze strategieën correct te gebruiken. Waar kan ik een legitieme makelaar vinden? Wie beheert mijn account en leert me ook hoe ik bril-paars-geel-diamant-cryptocurrency moet verhandelen.

Reacties zijn gesloten.