IN 2023 PAS IK MIJN BELEGGINGSSTRATEGIE AAN VOOR AANDELEN || PORTFOLIO SHOW #80


💎 DEGIRO (AANBEVOLEN):
💎 BUX Zero:
💎 Coinmerce account aanmaken:

Tijd om te kijken naar 2023

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Zakelijk contact: focuss.contact@gmail.com

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Beleggen in aandelen brengt risico’s met zich mee. Je kan een gedeelte of zelfs je volledige inleg verliezen. Ik maak video’s over beleggen maar ik ben geen financieel adviseur. Je blijft altijd verantwoordelijk voor je eigen keuzes in het beleggen.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Mijn naam is Jeffrey en op het kanaal Focuss op Financiën wil ik mensen de kracht van beleggen laten zien. Ik laat zien in mijn openbaar portfolio hoe ik beleg voor de lange termijn. Dat is ook mijn doel met dit kanaal, mensen die vermogen willen opbouwen door te investeren voor de lange termijn. Ik deel daarom bijna dagelijks video’s over persoonlijke financiën en beleggen in aandelen en crypto. Dit doe ik vanaf halverwege 2020 en heb ook het idee dat ik dit nog een lange tijd blijf doen

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

#AANDELEN
#INVESTEREN
#BELEGGEN

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Tags:
aandelen
aandelen voor beginners
aandelen kopen
aandelen tips
aandelen 2022
investeren
investeren voor beginners
investeren in aandelen
beleggen
beleggen voor beginners
beleggen in aandelen
beleggen 2022
beleggen met weinig geld
beginnen met beleggen
beginnen met aandelen
financiën
focuss op financiën
focus op financiën
brokers
passief inkomen
dividend
vermogen
ETF
Index
goud
crypto
dogecoin
coinmerce
portfolio
bitcoin
facebook
beheerd beleggen
dmyd
nio
ttcf
dbx
apxt
vechain
chainlink
litecoin
eos
ethereum
xlm
baba
ethereum
alibaba
coinbase

7 gedachten over “IN 2023 PAS IK MIJN BELEGGINGSSTRATEGIE AAN VOOR AANDELEN || PORTFOLIO SHOW #80”

  1. Wat vind je ervan als ik alleen zou bellegen in ETF’s? Ik heb namelijk moeite met het begrijpen en leren van hoe ik moet beleggen. Ik ben namelijk maatschappelijk blind/slechtziend. Het kost mij dus veel energie en moeite om hands on te zijn met het beleggen,ook al wil ik het graag.

  2. Goede strategie lijkt me. Binnenkort nog eens een crypto video? Solana? Vechain? Altcoins?

  3. alsjeblieft, iemand zou me moeten helpen 🙏 en ik ben nieuw in cryptocurrency, hoe kan ik profiteren van cryptohandel/investeringen?

Reacties zijn gesloten.