Ik krijg meer en meer interesse in Bitcoin! (incl. GIVEAWAY)

laatste update: 10-2023


Kaarten Nederlands Elftal winnen? Reageer op Instagram!
๐Ÿ“ธ Instagram: ๐Ÿ“ธ
๐Ÿ”ท Crypto kopen bij Bitvavo: ๐Ÿ”ท

De laatste maanden is het redelijk stil rondom Bitcoin. Sinds het FTX debacle van eind 2022 hoor je vrij weinig mensen over crypto praten. Toch zijn er meer dan genoeg redenen waarom ik steeds meer interesse in Bitcoin begin te krijgen. In de video van vandaag laat ik je zien hoe ik naar de situatie kijk.

Daarnaast heb ik Bitvavo gevraagd of ik een aantal kaarten voor het Nederlands Elftal mag weggeven. Ik heb 6 kaarten weg te geven voor de wedstrijd tegen Griekenland aanstaande donderdag. Zorg dat je reageert op mijn Instagram post, en vergeet me niet te volgen zodat ik je een DM kan sturen als je gewonnen hebt!

00:00 Introductie
01:33 Be greedy when others are fearful
04:30 Bitcoin koerstrends en havings
11:24 Fear & Greed Index
12:12 Stock to Flow
13:53 Rainbow Price Chart
15:38 RHODL Ratio
17:25 Indicatoren geven geen garanties
19:01 Dollar Cost Average bij Bitvavo
21:02 Give-away kaarten KNVB
23:13 Afsluiting

๐Ÿ‘จโ€๐ŸŽ“ GRATIS Minicursus beleggen: ๐Ÿ‘จโ€๐ŸŽ“
๐Ÿ’ฌ Onze Discord Chat: ๐Ÿ’ฌ
๐Ÿ’ฐ Aandelen kopen bij DEGIRO (tip): ๐Ÿ’ฐ
๐Ÿ”ท Crypto kopen bij Bitvavo: ๐Ÿ”ท

Disclaimer:
Beleggen brengt risicoโ€™s met zich mee, je kan je inleg verliezen.
De inhoud van mijn media is gebaseerd op persoonlijke ervaringen en is uitsluitend bedoeld voor algemene informatiedoeleinden. Aan de informatie uit deze video kunnen geen rechten worden ontleend, je blijft altijd verantwoordelijk voor je eigen handelen. Niets dat ik schrijf of bespreek mag worden opgevat als investerings, juridisch, regelgevend, boekhoudkundig, fiscaal of ander soort advies.

Om de schijn van belangenverstrengeling te voorkomen ben ik graag open over de posities die ik zelf bezit. Besproken posities in deze video die ik zelf bezit zijn:
โ€“ Bitcoin

In deze video wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Meer informatie over mijn samenwerkingen en vergoedingen vind je op mijn website onder /

16 gedachten over “Ik krijg meer en meer interesse in Bitcoin! (incl. GIVEAWAY)”

 1. De afgelopen dagen is het zeer ontmoedigend om te zien hoe mijn cryptoportefeuille achteruitgaat. Holding levert niet echt veel op. Enig idee hoe je op korte termijn beter kunt verdienen?!!

 2. 1:55 Tip: even de assen van een grafiek uitleggen. Nu moest ik de video daarvoor pauzeren (zeker met het kleine font van de legenda). Bedankt voor de video!

 3. Een video over de bitcoin miners lijkt me zeer interessant. Hun houden vaak ook bitcoin vast. Via miners kan het ook een goede manier zijn om in crypto te investeren.

 4. Een deel Bitcoin (bitcoin, geen alt/shitcoins!) in je portfolio kan geen kwaad. Veel mensen zien dit (nog) niet.

 5. Jammer dat je geen giveaway op youtube doet, ik kan deze week en woon in Eindhoven, maar heb geen Insta, wel al langer subscribed, leuke video, ik ga me toch maar eens verdiepen in die crypto denk ik

 6. Zeker niet onbelangrijk: De afgelopen 15 jaar, eigenlijk alle bitcoin jaren, is er een enorme bullish trend geweest op de aandelenmarkt. De S&P 500 is van $1000 naar $4000 gegaan. Het kan maar zo zijn dat we ook weer een lange bearish cycle tegemoet gaan, en gezien de BTC ook sterk verband houdt met de aandelenmarkt kan de BTC trend er wel is heel anders uitzien dan de afgelopen 15 jaar. Kan flink tegenvallen.

 7. Ik hou gewoon mijn Crypto portofolio instand. Natuurlijk is het rendement waardeloos afgelopen twee jaar. Maar 2024 (BitCoin Having) en 2025 ziet er weer veel belovend uit.

 8. Goeie video ook zeker voor de mensen die alleen interesse hebben als BTC populair is en de prijs hoog. Hoopte alleen ook dat er iets zou verteld worden over de Bitcoin Spot ETF wat ook gunstig gaat zijn voor de prijs als deze er komt.

 9. Bitcoin heeft het voor het is in de geschiedenis mogelijk gemaakt een transactie te doen met iedereen ter wereld zonder hulp van een 3e partij. Bitcoin heeft het voor het eerst mogelijk gemaakt dat iets digitaals niet gekopieerd kan worden. De Bitcoin blockchain is het grootste en meest veilige computernetwerk dat er ooit geweest is. Het is nooit gehackt, en niemand kan het uitzetten.

  Door het trage netwerk is Bitcoin voorlopig niet geschikt als vervanger van het betaalverkeer. De vergelijking met goud is logischer. Bitcoin is in vergelijking met goud:

  makkelijker en goedkoper te verplaatsen

  makkelijker en goedkoper op te slaan

  makkelijker en goedkoper op te delen

  makkelijker en goedkoper te controleren op echtheid

  Werkelijk schaars. Van goud weten we niet hoeveel we nog gaan vinden of hoeveel er รผberhaupt in omloop is.

  Er zijn momenteel 2 zaken die belangrijk zijn voor de toekomst van Bitcoin. Namelijk de effecten van de halving die al uitgebreid in deze video aan bod is gekomen. En de waarschijnlijke komst van een Bitcoin Spot ETF in de VS. Als je kijkt welk effect dit heeft gehad op goud in 2004 dan zit er een mooie toekomst aan te komen!

 10. Bitcoin is hooguit een betaalmiddel, niks meer. Er zit geen onderliggende waarde achter en genereert niks. Niks meer dan een zeepbel die morgen misschien heel groot kan worden, maar overmorgen evengoed kan uiteen spatten.

 11. 20:43 je kan beter "geavanceerd" kopen met een limiet order. Voor lagere fees. En als je de halving cyclus kent, kan je beter geen en/of minder DCAen. Maar in รฉรฉn keer kopen moet je wel stalen zenuwen hebben en niet s nachts wakker evan liggen ๐Ÿ˜† Goede video ๐Ÿ‘๐Ÿป

 12. Je bent veels te laat, ik inversteer al sinds bearmarkt 2018. Gemiddeld betaalde ik 5000 per BTC.

 13. 18:00 โ€œDat die prijs eigenlijk wel omhoog moet gaan, wil het nog interessant zijn voor minersโ€. Ik ben bang dat dit niet zoโ€™n sterk argument is omdat 1) Het maakt de gemiddelde markt-participant weinig uit hoe interessant minen voor miners is en 2) Vanaf 2140 is de block subsidie 0 btc per block en zou het minen dus sowieso niet interessant meer zijn. Daar is ook al een oplossing voor: transactie vergoedingen gaan omhoog. De werkelijke reden dat de prijs omhoog moet gaan is dat 1) de prijs wordt uitgedrukt in fiat-valuta zoals de Dollar of de Euro die steeds talrijker/minder schaars en daardoor minder waard worden (oftewel inflatie) en 2) de adoptie groter wordt omdat in de loop der tijd steeds meer mensen in gaan zien dat die inflatie de werkelijke reden van prijsstijgingen (en dus ook die van Bitcoin) is.

 14. 20:39 Dit overzicht druist in tegen Bitcoin les 2: Praat over Bitcoin (grote B (het systeem)), maar praat niet over JOUW bitcoin (kleine b (muntjes)). En het feit dat het bij Bitvavo staat, druist in tegen les 1: Not your keys, not your coins.

Reacties zijn gesloten.