IK GA CARDANO KOPEN – $6 PRICE TARGET? || CRYPTO DEZE WEEK #6 in 2023

laatste update: 12-2023


💎 Coinmerce account aanmaken:
💎 DEGIRO (AANBEVOLEN):
💎 The Financial Hub Discord:
💎 The Financial Hub Website:

We bespreken weer het nieuws over crypto van afgelopen week.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Zakelijk contact: focuss.contact@gmail.com

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Beleggen in aandelen brengt risico’s met zich mee. Je kan een gedeelte of zelfs je volledige inleg verliezen. Ik maak video’s over beleggen maar ik ben geen financieel adviseur. Je blijft altijd verantwoordelijk voor je eigen keuzes in het beleggen.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Op dit kanaal wil ik mensen op weghelpen in het beleggen. Of het nou beleggen is voor beginners of beginners met veel ervaring. Beleggen in aandelen zou ik bespreken maar het beleggen in goud en zilver komt ook ten sprake. Investeren in crypto zal ook behandeld worden. Aandelentips is een groot gedeelte van het kanaal maar vooral mensen bewust maken dat beleggen je financieel vrij kan maken. Of dat nou via groeiaandelen gaat gebeuren of via ETFs zoals de Vanguard All World (VWRL) maakt niet uit. Je kan ook kiezen om een dividend portfolio te beginnen, kortom alles omtrent financiën zal ik bespreken.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

#DOGECOIN
#CARDANO
#BITCOIN

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Tags:
aandelen
aandelen voor beginners
aandelen kopen
aandelen tips
aandelen 2020
investeren
investeren voor beginners
investeren in aandelen
beleggen
beleggen voor beginners
beleggen in aandelen
beleggen 2020
beleggen met weinig geld
beginnen met beleggen
beginnen met aandelen
financiën
focuss op financiën
focus op financiën
brokers
passief inkomen
dividend
vermogen
ETF
Index
goud
crypto
coinmerce
portfolio
bitcoin
facebook
draftkings
dkng
nio
canoo
goev
apxt
dmyd
fuse
ttcf
degiro
de giro
spac
talkspace
HEC

30 gedachten over “IK GA CARDANO KOPEN – $6 PRICE TARGET? || CRYPTO DEZE WEEK #6 in 2023”

 1. Hahaha cardano ADA, die al jaren beloftes doet wat een shitcoin… alles word op ethereum gebouwd en niet op ADA (Cardano). Als je al sinds 2016 in crypto zit weet je dit. Niet instappen mensen. Smart contracts zijn er al bij Ethereum en transactie snelheid gaat omhoog. Dyor!!

 2. Ik zou naar bitvavo gaan ipv coinmerce. Kost je stukken minder fee. Er is geen nieuwe all time high neergezet, die was al een paar weken terug. Die van afgelopen week zat er onder. Hodgekinson heeft telkens nieuwe updates, wat weer resulteert in meer inkoop. Dus het zijn niet alleen bedrijven. Je kunt ook al naar cardano stappen van bitcoin en ethereum, dus dat is geen nieuws.

 3. Cardano, Ethereum en Uniswap hebben de philosophy mensen met of zonder bankaccount te helpen voor gelijke kansen en betere economie in de wereld.

 4. Ik denk dat veel bezoeker de opmerking 'Bevat Betaalde Promotie' gemist hebben. Zou je sieren als je wat duidelijker aangeeft dat je hiervoor betaald krijgt.

 5. Dca cardano sinds 0.11€. Ik blijf er zeker mee doorgaan

 6. Focus, ik lees ook veel over de potentie in ICON en VeChain. Hoe kijk jij hier tegenaan en in welke andere crypto zie jij potentie? Misschien een idee om daar een video over te maken😉

 7. Patsers. Iedereen roept roept hier wel erg graag hoe goedkoop ze hun coins hebben gekocht. Een hoog ‘wie heeft de grootste’ gehalte hier.

 8. Er zijn wel betere opties dan cardano. Waarom ga je je niet verdiepen in crypto? Valt echt te verdienen als je niet de al gehypete coins zoals cardano pakt.

 9. Nu 6118 Cardanos wacht op mijn salaris …van die Kut " Rabobank " 😂😂

 10. Eos is ook een aanrader nu rond 3,45 tegen 2023 100 € per stuk nummer 7 in de marketcap

 11. Bevat betaalde promotie.. omtrent Cardando, pure reclame dit

 12. iedereen die denkt dat cardano ethereum gaat verslaan heeft geen onderzoek gedaan er zijn al veel meer 'ethereum killers' geweest kijk bijvoorbeeld naar tron er zal echt wel ruimte zijn voor groei voor cardano maar ethereum zal zeker meer marketcap blijven hebben

Reacties zijn gesloten.