Ik ben GESLOOPT door Juan Rekers!


Benieuwd naar Juan Rekers zijn kijk op fysieke, financiële en mentale gezondheid? Check het dan hier:

Pas geleden kreeg ik de kans om een full body workout te doen met Juan Rekers. Ik wilde graag een full body workout doen om alle spiergroepen (buikspieren, armspieren, rugspieren, borstspieren, schouderspieren en beenspieren) die wij in ons lichaam hebben te trainen. Tijdens deze video zal ik ook de uitleg geven die ik van Juan Rekers kreeg met betrekking tot de oefeningen.

Normaal gesproken maak ik natuurlijk video’s over financiële onderwerpen. Een van de redenen dat ik deze video ook wilde maken is, omdat een goede fysieke gezondheid minstens net zo belangrijk is als financiële gezondheid.

Nog geen subscriber? Geen probleem!

👉 Benieuwd hoe ik jou verder kan helpen? Ga dan naar

🎯 Wil je meer weten over mijn missie en wil je erachter komen hoe jij een bijdrage kunt leveren? Ga dan naar

📓 Beginnen met beleggen? Download mijn gratis e-book om meteen te beginnen, via

📈 Wil je een hoger rendement behalen? Neem dan eens een kijkje bij mijn gratis online masterclass via

👑 Als je onze gratis Discord-community wilt joinen, ga dan naar

💱 Op zoek naar een platform waar je aandelen kunt kopen? Dan ben je bij DEGIRO aan het juiste adres! Houd er wel rekening mee: met beleggen kun je je inleg verliezen.

💲 Wil je rente krijgen op je crypto EN een bonus van maximaal $250 via BlockFi? Dan heb ik een referral link voor je. Als je een account maakt met deze link, krijg ik 0,5% van de hoeveelheid geld die je aan je account toevoegt in de eerste 30 dagen nadat je een account hebt gemaakt.

DISCLAIMER
Nesami maakt deze video alleen voor informatieve doeleinden. De informatie in deze video is niet bedoeld als beleggingsadvies of ander advies. De informatie is van algemene aard en houdt geen rekening met jouw specifieke omstandigheden. Je bent zelf verantwoordelijk voor het afwegen van de voor- en nadelen van het gebruik van de informatie in deze video. Nesami kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade door een beslissing die je hebt gemaakt op basis van de informatie in deze video.

Tags: fysieke gezondheid, juan rekers, bodybuilden, bodybuilding, full body workout, full body workout nederlands, workout met juan rekers, sporten met juan rekers, workout nederlands, Juan Rekers, bodybuilden nederlands, workout met Juan Rekers, betere fysieke gezondheid, beginnen met sporten, gaan sporten, gezond leven, nederlandse bodybuilder, dutch bodybuilder, full body workout met Juan Rekers, bodybuilding beest

Hashtags: #juanrekers #workout #fitness #bodybuilder #bodybuilding

❤️ PS: vind je deze content leuk? Vergeet dan niet om je te abonneren!
1