Huobi, Genesis én Silvergate in de problemen | Valt stablecoin USDD? | Crypto nieuws vandaag | #792

laatste update: 02-2023


Vandaag zit bomvol met groot nieuws. Van steeds meer grote namen uit de crypto sector komt naar buiten dat de zaken niet écht lekker gaan. Zo is er zelfs sprake van een depeg van de USD bij stablecoin USDD. Hoe dit zit? Dat zie je in de video van Axel! Abonneer voor het laatste bitcoin nieuws en de koers:

00:00 Intro
00:41 Huobi in de problemen, stablecoin USDD verliest koppeling met USD
04:04 Genesis moet wéér personeel ontslaan, faillissement aanstaande?
06:28 DCG sluit hun crypto vermogensbeheerder alweer
08:54 Rechter beslist: Klanttegoeden Celsius niet van klant
11:49 Cryptobank Silvergate in financiële problemen
15:07 Koerrrsen koerrrsen!
18:38 Outro

—–
Meer van BLOX?
✅ Koop crypto:
✅ Cryptonieuws:
✅ Facebook:
✅ Telegram:
✅ Twitter:
✅ Instagram:
✅ Abonneer youtube:
✅ Nieuwsbrief:

Disclaimer: De informatie in deze video is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrency’s. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Welkom op het YouTube kanaal van BLOX. Hier vertelt Axel van den Bogaard je alles over de bitcoin koers en bitcoin nieuws, we bespreken de ethereum koers, vertellen je alles over Ripple nieuws en nemen met je door hoe de litecoin ervoor staat. Uiteraard bespreken we al het cryptocurrency nieuws dat er is, we laten zien hoe je een cryptocurrency kunt kopen en bespreken de mogelijkheden rondom een wallet voor je bitcoins of andere crypto’s. Je kunt ook tutorials vinden rondom de aanschaf van cryptogeld.

We nemen je dagelijks mee in de koers van alle cryptocurrency, de koers van bitcoin, de koers van litecoin, de koers van ripple en nog veel meer.

Abonneer je nu op ons kanaal en zorg dat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws dat BLOX je te bieden heeft!
#BLOX #bitcoin #cryptocurrency #cardano #doge

12 gedachten over “Huobi, Genesis én Silvergate in de problemen | Valt stablecoin USDD? | Crypto nieuws vandaag | #792”

 1. Pas op voor spammers die de commentsectie vervuilen. Wij zullen nooit vragen contact op te nemen via WhatsApp. Vermijd bots die in de comments handelaren en coins aanbevelen.

 2. Ik had wel gehoopt dat de schoonmaak van mensen die er een zooitje van maken na 2022 wel afgelopen was maar blijkbaar volgen er nog een paar eikels.

 3. Have lost about 4lakh in my trade,I was introduced to mr dawny steward for guidance,now recovering my lost and earn enormous in my trades

 4. Justin Sun heeft geld zat dus Huobi overleefd het wel

 5. Haha we testen de 17k paar uurtjes na uploaden alweer 😂 Fijn weekend! 😊

 6. De commerciële markt is onstabiel en het is niet gemakkelijk om te weten of deze bullish of bearish wordt. Terwijl mijn collega's en ik werken zonder angst of verlies of winst, wachten anderen geduldig tot de prijs omhoog schiet. Het hangt allemaal af van het patroon dat je volgt. Ik kon veel winst 11,5 BTC verzamelen toen ik begon in 4,7 BTC terwijl ik een deskundige handelaar, de heer Hernan Crassus, gebruikte.

 7. "If you don't design your own life plan, chances are you'll fall into someone else's plan. And guess what they have planned for you? Not much." –Jim Rohn

 8. Hooi AXEL dank voor je video presetatie voor Bitc. lekker nog groen ik wens je alvast een helle lekker weekend groet 😎👋🙏💫🌻🌷☕🍰🐶

 9. Goedendag, kunnen jullie misschien een keer meer info geven over jullie situatie. Omdat er nu veel info over bitvavo komt. Misschien wel handig dat jullie klanten weten hoe of wat bij jullie.

  Groetjes Melvin

Reacties zijn gesloten.