Huawei Mate S vs LG G4 review (Dutch)

laatste update: 05-2023


In deze video leggen we twee interessante phablets naast elkaar: de net verkrijgbare Huawei Mate S en de populaire LG G4.

De LG G4 kwam bij onze review al erg goed uit de bus en is inmiddels voor een erg nette prijs verkrijgbaar. Voor zo’n €450 krijg je een smartphone met een 5,5-inch quad HD-scherm, een bijzonder goede 16-megapixelcamera met optische beeldstabilisatie en een snelle Snapdragon 808-processor. Om het toestel een bijzondere uitstraling te geven heeft LG ook een leren versie geïntroduceerd. Huawei heeft bij de Mate S voor een aluminium unibody gekozen om het toestel een premium tintje te geven. De smartphone is voorzien van een 5,5-inch full HD-scherm, een 13-megapixelcamera en een Kirin 935-chipset van Huawei zelf. De Huawei Mate S is op dit moment met een prijs van ongeveer €600 wel wat duurder dan de LG G4. In deze video bekijken we of die meerprijs geoorloofd is.

Onze geschreven review van de Huawei Mate S:
Onze geschreven review van de LG G4:

De Huawei Mate S kopen:
De LG G4 kopen:

Meer vergelijkingen vind je in onze playlist:

Op zoek naar een nieuwe telefoon of tablet? Bekijk onze aanraders in de telekoopwijzer:

Op de website van All About Phones, kun je terecht voor het laatste nieuws en de laatste reviews over smartphones, tablets en accessoires. Dagelijks maken wij nieuws, reviews en video’s over alle smartphones van merken als Apple, Samsung, LG, Sony, Huawei en HTC. Minder bekende merken als Wiko, Alcatel, Kazam en Honor komen bij ons eveneens aan bod. Daarnaast hebben we een maandelijkse smartphone-koopwijzer, regelmatig achtergrondblogs en komen we iedere week met de TeleWeek en TeleWiki waarin we je bijpraten met het laatste uit de telecommarkt.

Enkele populaire smartphones die wij op dit moment bespreken zijn de Samsung Galaxy S6, Sony Xperia Z5, Huawei P8, LG G4, OnePlus 2 en Apple iPhone 6. Ook goedkopere modellen zoals de Honor 7, Samsung Galaxy A5, Huawei Ascend G7, Sony Xperia M4 Aqua, Motorola Moto G 2015 en Apple iPhone 5c komen bij ons aan bod. Tot slot brengen we nog regelmatig vergelijkingen met oude topmodellen zoals de LG G3, Samsung Galaxy S5, Huawei Ascend P7 en Sony Xperia Z3.

7 gedachten over “Huawei Mate S vs LG G4 review (Dutch)”

  1. +Allaboutphones
    Willen jullie een vergelijking maken met LG G4 en honor 7?

  2. Oh jeej, volgens mij is er iets niet helemaal goed gegaan met het geluid! Voor de rest wel een goede review!

  3. +DaSpookyNuts Hmm, hij klinkt niet helemaal top inderdaad. Excuus!

  4. De Huawei Mate S en P8 krijgen in januari februari Android 6.0 heeft Huawei aangekondigd

Reacties zijn gesloten.