Hoogste koers BTC in 30 dagen! | Bitcoin.org in de problemen | Crypto nieuws vandaag | #955

laatste update: 10-2023


Bitcoin weet vol te houden en bereikt de hoogste koers sinds ruim één maand! Het kan zomaar dat het nieuws van vandaag hier mee te maken heeft 🙂 Dit en meer in de video van Axel. Abonneer voor het laatste bitcoin nieuws en de koers:

00:00 Intro
00:35 BTC op hoogste punt sinds 30 dagen!
03:30 Britse bankgrootheid gaat rente op crypto balansen bieden
05:45 Bitcoin.org ruim half miljoen kwijt door Craig Wright
07:58 CBDC VS ineens veel verder weg
10:55 Inflatie eurozone valt tóch iets beter uit
12:31 Koerrrsen koerrrsen!
14:48 Outro

—–
Meer van BLOX?
✅ Spotify:
✅ Koop crypto:
✅ Cryptonieuws:
✅ Facebook:
✅ Telegram:
✅ Twitter:
✅ Instagram:
✅ Abonneer youtube:
✅ Nieuwsbrief:

Disclaimer: De informatie in deze video is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrency’s. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Welkom op het YouTube kanaal van BLOX. Hier vertelt Axel van den Bogaard je alles over de bitcoin koers en bitcoin nieuws, we bespreken de ethereum koers, vertellen je alles over Ripple nieuws en nemen met je door hoe de litecoin ervoor staat. Uiteraard bespreken we al het cryptocurrency nieuws dat er is, we laten zien hoe je een cryptocurrency kunt kopen en bespreken de mogelijkheden rondom een wallet voor je bitcoins of andere crypto’s. Je kunt ook tutorials vinden rondom de aanschaf van cryptogeld.

We nemen je dagelijks mee in de koers van alle cryptocurrency, de koers van bitcoin, de koers van litecoin, de koers van ripple en nog veel meer.

Abonneer je nu op ons kanaal en zorg dat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws dat BLOX je te bieden heeft!
#BLOX #bitcoin #cryptocurrency #cardano #doge

1 gedachte over “Hoogste koers BTC in 30 dagen! | Bitcoin.org in de problemen | Crypto nieuws vandaag | #955”

Reacties zijn gesloten.