Honor 6 Plus dual camera smartphone review – Hardware.Info TV #800

laatste update: 06-2023


Honor bracht onlangs de ‘6 Plus’ smartphone uit in Europa. Deze 5,5 inch telefoons combineert een prima scherm, met een redelijke snelle processor én een bijzondere camera. Door de camera dubbel uit te voeren kan Honor namelijk verschillende trucjes uithalen, met leuke effecten en goede lichtgevoeligheid als gevolg. Wij voelden de Honor 6 Plus uitgebreid aan de tand.

Bezoek voor het laatste hardware nieuws, reviews, achtergrondartikelen en de meest uitgebreide hardware prijsvergelijker van Nederland.

Altijd als eerste op de hoogte? Neem dan een abonnement op Hardware.Info Magazine. Een heel jaar voor maar €26,50! Lees meer op:

Twitter:
Facebook:

Vond je deze video interessant? Klik dan op ‘leuk’ of deel deze video via Twitter, Facebook of Google+.

Abonneer nu op ons Youtube kanaal. Elke maandag, woensdag en vrijdag nieuwe afleveringen!

15 gedachten over “Honor 6 Plus dual camera smartphone review – Hardware.Info TV #800”

  1. De S5 is wel een erg interessant alternatief. Iets goedkoper dan 400 euro, verwisselbare accu, waterproof, AMOLED-scherm, en Samsung blijft vrij lang updaten, iets waar Huawei een mindere reputatie heeft.

  2. Ik heb veel liever één goeie 13 of 16 megapixel camera met betere sensor en lens dan twee van die 8 megapixel units met die gimmicky achteraf-scherpstellen features.

  3. Jammer dat er geen vergelijking met de Oneplus One is, die Nexus 5 is nu toch wel wat aan het verouderen.

Reacties zijn gesloten.