Hong Kong gaat cryptohandel legaliseren | Bitcoin stijgt 10%! | Crypto nieuws vandaag | #820

laatste update: 03-2023


Vandaag gaat Axel het hebben over Hong Kong. Daar wordt het vanaf 1 juni volledig legaal om crypto te kopen en verkopen. Dit zou wellicht ook voor de stijging van gisteren hebben gezorgd; Bitcoin steeg 10% in een periode van 24 uur! Wij hebben de belangrijkste nieuwtjes voor je op een rij gezet! Abonneer voor het laatste bitcoin nieuws en de koers:

00:00 Intro
00:31 BTC stijgt hard, dankzij nieuws Hong Kong?
04:06 SEC zet strijd tegen crypto door
07:04 Ook Zuid-Korea gaat kijken naar beperken staking diensten
08:45 Aanbod ETH op exchanges daalt hard
11:38 Strike: USD versturen nu mogelijk op Lightning Network
13:42 Koerrrsen koerrrsen!
18:00 Outro

—–
Meer van BLOX?
✅ Koop crypto:
✅ Cryptonieuws:
✅ Facebook:
✅ Telegram:
✅ Twitter:
✅ Instagram:
✅ Abonneer youtube:
✅ Nieuwsbrief:

Disclaimer: De informatie in deze video is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrency’s. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Welkom op het YouTube kanaal van BLOX. Hier vertelt Axel van den Bogaard je alles over de bitcoin koers en bitcoin nieuws, we bespreken de ethereum koers, vertellen je alles over Ripple nieuws en nemen met je door hoe de litecoin ervoor staat. Uiteraard bespreken we al het cryptocurrency nieuws dat er is, we laten zien hoe je een cryptocurrency kunt kopen en bespreken de mogelijkheden rondom een wallet voor je bitcoins of andere crypto’s. Je kunt ook tutorials vinden rondom de aanschaf van cryptogeld.

We nemen je dagelijks mee in de koers van alle cryptocurrency, de koers van bitcoin, de koers van litecoin, de koers van ripple en nog veel meer.

Abonneer je nu op ons kanaal en zorg dat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws dat BLOX je te bieden heeft!
#BLOX #bitcoin #cryptocurrency #cardano #doge

7 gedachten over “Hong Kong gaat cryptohandel legaliseren | Bitcoin stijgt 10%! | Crypto nieuws vandaag | #820”

  1. Pas op voor spammers die de commentsectie vervuilen. Wij zullen nooit vragen contact op te nemen via WhatsApp. Vermijd bots die in de comments handelaren en coins aanbevelen.

  2. Ja nooit zo blij geweest met de update. Ik kwam er maar niet achter waarom alles ging stijgen. Thnx

  3. When I watch your videos I start thinking, should I start Youtube?!

  4. "You may have to fight a battle more than once to win it." _Margaret Thatcher

Reacties zijn gesloten.