HOEVEEL VERDIEN IK? EN WAT DOE IK ERMEE?

laatste update: 10-2023


💎 DEGIRO (AANBEVOLEN):
💎 Coinmerce account aanmaken:

Hoeveel verdien ik…

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Zakelijk contact: focuss.contact@gmail.com

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Beleggen in aandelen brengt risico’s met zich mee. Je kan een gedeelte of zelfs je volledige inleg verliezen. Ik maak video’s over beleggen maar ik ben geen financieel adviseur. Je blijft altijd verantwoordelijk voor je eigen keuzes in het beleggen.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Op dit kanaal wil ik mensen op weghelpen in het beleggen. Of het nou beleggen is voor beginners of beginners met veel ervaring. Beleggen in aandelen zou ik bespreken maar het beleggen in goud en zilver komt ook ten sprake. Investeren in crypto zal ook behandeld worden. Aandelentips is een groot gedeelte van het kanaal maar vooral mensen bewust maken dat beleggen je financieel vrij kan maken. Of dat nou via groeiaandelen gaat gebeuren of via ETFs zoals de Vanguard All World (VWRL) maakt niet uit. Je kan ook kiezen om een dividend portfolio te beginnen, kortom alles omtrent financiën zal ik bespreken.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

#AANDELEN
#BELEGGEN
#INVESTEREN

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Tags:
aandelen
aandelen voor beginners
aandelen kopen
aandelen tips
aandelen 2023
investeren
investeren voor beginners
investeren in aandelen
beleggen
beleggen voor beginners
beleggen in aandelen
beleggen 2023
beleggen met weinig geld
beginnen met beleggen
beginnen met aandelen
financiën
focuss op financiën
focus op financiën
brokers
passief inkomen
dividend
vermogen
ETF
Index

10 gedachten over “HOEVEEL VERDIEN IK? EN WAT DOE IK ERMEE?”

 1. Hallo, TradeRepublic serie zou ik ook graag transparatie over krijgen. Gaat dit nog gebeuren of niet?

 2. Interessant! Je hebt het in ieder geval goed voor elkaar 🙂

  Wellicht leuk om eens een video te maken over hoe je je geld verdiend?

 3. Behoort je salaris tot de top 1% van Nederland? Dat was me niet helemaal duidelijk na het bekijken van de video…

 4. Welke opties heb je wanneer je met pensioen wilt en een aandelen portfolio hebt opgebouwd? Verkoop je alles langzaam? Dan is je potje op een gegeven moment leeg. Wat doe je er uiteindelijk mee? Puur om hier van te leren

 5. Jammer dat je goed begint met dat voorbeeld om salaris te bespreken, maar daarna vaag blijft over je eigen salaris. Over 100k zeggen is makkelijk: is dat 101k? 150k? Bruto? Netto? Enz.

  Ps: ik gun het je van harte, kijk vaak je videos, maar had meer verwacht met zo een titel… Maar hee, je hebt er een view bij van mij, Weer een cent extra 😂

 6. Hij werkt waarschijnlijk als ZZP'er in de IT of Fin-Tech … En als je daar op een dagtarief van 1000 euro zit of een uurtarief van 100 – 125 euro per uur vangt, dan kom je al heel snel aan de 150k+, zelfs tot de 200k. Ik zal niet zeggen dat dit simpel is maar in de Tech is dit geen uitzondering!

 7. Ik verdien 48K bruto per jaar op 26 jarige leeftijd. Hoe weet ik hoe ik er voor sta tegenover leeftijdsgenoten?

Reacties zijn gesloten.