Hoeveel Nederlanders hebben crypto? | Kleine overwinning Ripple | BTC nieuws vandaag | #693


Vandaag gaan we kijken naar het aantal Nederlanders wat crypto bezit. Daarnaast gaan we weer een blik werpen op de rechtszaak van Ripple en de SEC. Dit en meer zie je deze week in de video van Axel! Abonneer voor het laatste bitcoin nieuws en de koers:

00:00 Intro
00:54 Ethereum stijgt flink, waarom?
03:05 Nieuw onderzoek naar cryptobezit in Nederland
06:22 Update SEC vs. Ripple
09:08 FED verhoogt rente, markten reageren positief
11:37 BTC Direct DCA nu in Ledger Live!
13:44 Koerrrsen koerrrsen!
18:15 Outro

—–
Meer van BTC Direct?
✅ Koop crypto:
✅ Hardware wallets:
✅ Cryptonieuws:
✅ Facebook:
✅ Telegram:
✅ Twitter:
✅ Instagram:
✅ Abonneer youtube:
✅ Nieuwsbrief:

Disclaimer: De informatie in deze video is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrency’s. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Welkom op het YouTube kanaal van BTC direct. Hier vertelt Axel van den Bogaard je alles over de bitcoin koers en bitcoin nieuws, we bespreken de ethereum koers, vertellen je alles over Ripple nieuws en nemen met je door hoe de litecoin ervoor staat. Uiteraard bespreken we al het cryptocurrency nieuws dat er is, we laten zien hoe je een cryptocurrency kunt kopen en bespreken de mogelijkheden rondom een wallet voor je bitcoins of andere crypto’s. Je kunt ook tutorials vinden rondom de aanschaf van cryptogeld.

We nemen je dagelijks mee in de koers van alle cryptocurrency, de koers van bitcoin, de koers van litecoin, de koers van ripple en nog veel meer.

Abonneer je nu op ons kanaal en zorg dat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws dat BTC Direct je te bieden heeft!
#btcdirect #bitcoin #cryptocurrency #cardano #doge

9 gedachten over “Hoeveel Nederlanders hebben crypto? | Kleine overwinning Ripple | BTC nieuws vandaag | #693”

  1. Pas op voor spammers die de commentsectie vervuilen. Wij zullen nooit vragen contact op te nemen via WhatsApp. Vermijd bots die in de comments handelaren en coins aanbevelen.

  2. Als nieuweling dit jaar in de BTC geven deze video's veel houvast en zorgen voor veel extra kennis die op een fijne manier overgebracht wordt. Dank! 🙂 Kijk inmiddels uit naar de dagelijkse video's…

  3. leuke video, wat is de beste manier om te beginnen met cryptocurrency-investeringen en goede winsten te maken, ik doe mijn persoonlijke onderzoek nu al een tijdje en weet nog steeds niet hoe ik moet beginnen.

  4. Goede dag allemaal < Geweldig bericht Het is een eerlijke, gedetailleerde en nauwkeurige video die je hebt gepost man, het is echt geweldige inhoud. het is oneerlijk dat sommige mensen niet hebben geaccepteerd dat cryptocurrencies de wereld wereldwijd blijven veranderen, zelfs als ik me hier al weken in verdiept vanuit het oogpunt van een handelaar, we hebben echt meer experts in het veld nodig om nieuwelingen te leren Hoe investeerders er wordt gewerkt om de gemeenschap te informeren. De prijs van BTC schommelt de laatste tijd, wat betekent dat de markt momenteel open is en het niet bekend is of deze bearish of bullish zal zijn. Deze onzekerheid heeft de meeste handelaren afgeschrikt en dwingt beleggers om vol te houden. Ik zou zeggen dat het totaal verkeerd is om te gaan zitten en misschien verliezen te lijden, dit is de verkeerde mentaliteit voor een belegger, want als belegger zou het aan ons moeten zijn om manieren te vinden om steeds meer munten toe te voegen en het doel te bereiken om een winst. Het hangt allemaal af van het model dat u verhandelt en ook van de bron van uw strategieën. Ik begon met 0,2 BTC en verzamelde meer dan 1,5 BTC in slechts 4 weken met de juiste handelsstrategie die mij werd gegeven door een ervaren handelaar, de heer ARGON TIHALT. Zijn methoden zijn top en winstgevend en hij is gemakkelijk te bereiken via e-mail [@Argontihalt@gmail.com} en Telegram [ @ DAILYTRADE147 } ☑ Zijn signalen zijn zeer nauwkeurig en bieden altijd een groot positief rendement op uw investering.

  5. Beste Axel of collega waar kan ik nalezen hoe je die dca btcdirect widget aanzet in Ledger live in een stap voor stap plan. Hier kom ik helaas niet uit.

Reacties zijn gesloten.