Hoeveel geld heb je nodig om te kunnen beleggen? in 2022

laatste update: 10-2022


Via LekkerLevenMetMinder.nl help ik jou om slim en bewust met je geld om te gaan, met als resultaat: meer geluk, rijkdom en vrijheid. (Financiële) onafhankelijkheid! Wil je meer? Check dan ook MoneyMindAcademy.nl, voor praktische cursussen en de support van een warme community!

Handige resources om meer te weten te komen over beleggen:

• De online broker die ik zelf gebruik en die mij goed bevalt:

• Gratis eBook Beleggen voor Beginners:

• En een uitgebreide review:

• Mijn maandelijkse beleggingsupdates:

En de training Beleggen voor Beginners in de Money Mind Academy: s

1 gedachte over “Hoeveel geld heb je nodig om te kunnen beleggen? in 2022”

  1. Leuk hoor. Ik ben begonnen met beleggen door mijn broertje, hij peste me elke ochtend. “ hey loonslaaf ga je naar je baasje” Hij was al belegger en bleef in zijn nest liggen. Wat aandelen kopen vanuit bed en zijn werkdag zat erop. Na de verkoop van mijn woning durfde ik wel de stap te zetten. Hij had net Zijn tesla aandelen gedumpt en ik dacht je vergist je hoor. En had alles op tesla aandelen ingezet en met succes.

Reacties zijn gesloten.